Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Köszönjük, hogy érdekelte Önöket az idei nyári szezon!

  Köszönjük, hogy ennyire érdekelte Önöket az idei szezon!

  Mikor a honlapunk statisztikáját figyeltem, bizony örültem.

  Sok látogató volt mindig a nyár folyamán az oldalainkon, ami azt bizonyítja számomra, hogy érdekelte Önöket, mi van nálunk.

  Az Abádszalóki Nyár rendezvényei a vártnál több embert vonzott, igaz töredékét sem a pár évvel ezelőtti nyaraknak. A válság még ma is megviseli a turizmust, még, ha kicsi javulás is látható.

  Az idei statisztikánk jól mutatkozott, mely szerintem azért a jövőbe tekintve meg is hozza gyümölcsét Abádszalóknak. Íme egy kis bemutató egy augusztus elei napból:

  látogatóinklátogatottságunk

   

   

   

   

   

   

  Kattintson a képekre a nagyobb megjelenésért!

   

  A közösségi oldalainkról:

  A Facebook oldalunk is jól teljesített, hiszen már kilencezer felett van a követőink száma: Szálláshelyünk közösségi oldala., ha Ön még nem követőnk, akkor most azt könnyen és gyorsan pótolni tudja.

  Blogaink oldalain belepillanthattak a nyári programokba a látogatók. http://tisza-to.blogspot.hu/, illetve http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=abadszalok

  Ha már a statisztikánál tartunk, oldalainkat is nagy számban ajánlották, megosztották, illetve értékelték a kedves látogatók, amit szintén nagyon megköszönünk. Reméljük a nyár elteltével sem hagy alább a látogatói kedv és a  jövő évben is ekkora érdeklődés lesz Abádszalók, a Tisza-tó és szálláshelyünk iránt.

  Köszönjük!

   
  No Internet Connection