Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  A strandról pár szóban.

  Abádszalók a Tisza-tó egyik leglátogatottabb, turisztikai szempontból legjelentősebb települése, a turistáknak paradicsoma. A község csendessége, vagy éppen a strand zaja, a tó, a természet közelsége adja meg az idelátogatóknak a pihenés és a gondtalan kikapcsolódás örömét.
  Az "Abádszalóki Nyár” rendezvénysorozat kulturális-, képzőművészeti-, szórakoztató-, és sportprogramjaival már 1982-óta a helyi lakosság és az idelátogató vendégek szabadidejének tartalmas eltöltését szolgálja.
  Számos vállalkozás, étterem, büfé, vendégfogadó egység, kemping és csónakkikötő biztosítja a vendégek színvonalas ellátását. A fürdőzés, a kerékpártúrák, és egyéb programok mellett a tó szigetekkel tarkított területén csónakkirándulások, hajókirándulások, vezetett vízitúrák során szerezhetnek új élményeket a vízi kalandra vágyók.
  A kiépített strandon minden megtalálható: óriáscsúszda, vízisportszer kölcsönzők, kijelölt jet-ski pályák, (a motoros vízijárművek használata itt megengedett).

  Csupa kaland és kikapcsolódás várja az ideérkezőket.

  Célpont: Abádszalók!

  Miért pont minket válassz?

  Legyen nyaralásod célpontja a Tisza-tó!

  Abádszalók a régió leglátogatottabb városa, 1982.-óta foglalkozik a község az idegenforgalommal, ami azért elég meggyőző érv. Abádszalókon minden nyáron egy egész programsorozat várja az idelátogatókat, Abádszalóki Nyár néven, melyet a turizmussal foglalkozó szakemberek állítanak össze. Ma igaz már nem nagyon lehet egy koncert, vagy esti buli megnézése az Élményközpontban, hol ma már nincs minden este diszkó.  Ma már a megújult Tisza-tó Strand inkább a családosokra, pihenni vágyókra rendezkedett be. A felújított, lecserélt büfésor igényes környezetet nyújt egy kis étel, ital, vagy fagylalt elfogyasztására. Az új mosdók, kommunális helységek, babaellátó helység kényelmessé varázsolják az eltöltött napot. A játszóterek kiváló szórakozást nyújtanak a gyerekeknek.
  Horgászok százai látogatják minden évben ezt a vidéket a nagy zsákmányok reményében. Sok legenda járja az országot a környék fogásairól, ami azért nem is annyira legenda.

  A víz vonzza az embereket, mint a Tisza-tó partjánál kialakított strand, mint sport szempontjából, ezekből jócskán kitelik Abádszalókon. Aki kipróbálja, annak örök élmény maradhat. Ezért is a város szlogenje: Abádszalókon élmény a nyár!

  A programokról tájékozódhatsz itt a honlapon!

  Ha nyaralni jössz, szükséged lehet szálláshelyre!

  Ezek, az itt bemutatott szálláshelyek sok igényt ki tudnak elégíteni, ha nem hiszel a szövegnek, nézd meg szobáinkat, vagy házunkat képekben is. Olcsó és szép szállás...

  Hogy mire jó még egy szálláshely?

  Büszkén mondhatjuk, hogy volt bizony, aki nálunk ismerte meg élete szerelmét!
  Mi van akkor, ha csak kis időre venné igénybe a szállást, tökéletes megoldás búvóhelynek, mert mi diszkréten kezeljük vendégeink kilétét. Ajánlani tudjuk egy romantikus hétvégére, mikor a kikapcsolódás nem feltétlenül a bulizást jelenti.

  Vannak visszatérő túrázó vendégek, akik a környék, a vidék felfedezését látják Abádszalókban, a Tisza-tóban. Horgászok jelennek meg évről évre a híres tiszai halak nagy zsákmányának reményében. Találkozók, kirándulások szervezésében is nagy segítség lehet, ha van hol megpihenni.

  Keress minket!

  Naplemente a Tisza-tavon Abádszalók, Attilla-öböl

  Tisza-tó, abádszalóki strand

  A Tisza-tó

  Jetsky a Tisza-tavon

  Vízi sport a Tisza-tavon, Abádszalókon

  Vízisí a Tisza-tavon, abádszalóki strand

  Tisza-tó felett

  Tisza-tó, Abádszalók strand

  Tisza-tó gát Abádszalók

  Rózsák a tavon

  Tisza-tó strand Abádszalók

  Abádszalóki strandon a csúszda magányosan

  Kikötő Tisza-tó

  Hódok a Nagykunsági-csatornán és a Tisza-tavon

  A Tisza-tó madárrezervátummal is büszkélkedhet

  Felszállás a Tisza-tó fölé

  A Szőke Tisza maga

  No Internet Connection