Abádszalók Szállás

A vidék vonzásában, a Tisza-tónál - Szálláshely

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Szálláshelyekről
Programokról
Abádszalókról
Kiadó üzlethelyiségek
Elérhetőségeink telefonon

Üdvözöljük honlapunkon!Üdvözöljük honlapunkon!

A strandról pár szóban.

Abádszalók a Tisza-tó egyik leglátogatottabb, turisztikai szempontból legjelentősebb települése, a turistáknak paradicsoma. A község csendessége, vagy éppen a strand zaja, a tó, a természet közelsége adja meg az idelátogatóknak a pihenés és a gondtalan kikapcsolódás örömét.
Az "Abádszalóki Nyár” rendezvénysorozat kulturális-, képzőművészeti-, szórakoztató-, és sportprogramjaival már 1982-óta a helyi lakosság és az idelátogató vendégek szabadidejének tartalmas eltöltését szolgálja.
Számos vállalkozás, étterem, büfé, vendégfogadó egység, kemping és csónakkikötő biztosítja a vendégek színvonalas ellátását. A fürdőzés, a kerékpártúrák, és egyéb programok mellett a tó szigetekkel tarkított területén csónakkirándulások, hajókirándulások, vezetett vízitúrák során szerezhetnek új élményeket a vízi kalandra vágyók.
A kiépített strandon minden megtalálható: óriáscsúszda, vízisportszer kölcsönzők, kijelölt jet-ski pályák, (a motoros vízijárművek használata itt megengedett).

Csupa kaland és kikapcsolódás várja az ideérkezőket.

Célpont: Abádszalók!

Miért pont minket válasszon?

Legyen nyaralása célpontja a Tisza-tó!

Nyaraljon Abádszalókon SZÉP Kártyával is!

Abádszalók a régió leglátogatottabb városa, 1982.-óta foglalkozik a község az idegenforgalommal, ami azért elég meggyőző érv. Abádszalókon minden nyáron egy egész programsorozat várja az idelátogatókat, Abádszalóki Nyár néven, melyet a turizmussal foglalkozó szakemberek állítanak össze. Egy koncert, vagy esti buli megnézése ma már igen olcsó az Élményközpontban, hol minden este diszkó van. Nálunk megnézheti a kedves Látogató az Élményközpont programjait, rendezvényeit, hogy mielőbb el tudja dönteni nyaralása időpontját.
Horgászok százai látogatják minden évben ezt a vidéket a nagy zsákmányok reményében. Sok legenda járja az országot a környék fogásairól, ami azért nem is annyira legenda.

A víz vonzza az embereket, mint a Tisza-tó partjánál kialakított strand, mint sport szempontjából, ezekből jócskán kitelik Abádszalókon. Aki kipróbálja, annak örök élmény maradhat. Ezért is a város szlogenje: Abádszalókon élmény a nyár!

A programokról tájékozódhat itt a honlapon!

Ha nyaralni jön, szüksége lehet szálláshelyre!

Ezek, az itt bemutatott szálláshelyek sok igényt ki tudnak elégíteni, ha nem hisz a szövegnek, nézze meg szobáinkat, vagy házunkat képekben is. Olcsó és szép szállás...

Hogy mire jó még egy szálláshely?

Büszkén mondhatjuk, hogy volt bizony, aki nálunk ismerte meg élete szerelmét!
Mi van akkor, ha csak kis időre venné igénybe a szállást, tökéletes megoldás búvóhelynek, mert mi diszkréten kezeljük vendégeink kilétét. Ajánlani tudjuk egy romantikus hétvégére, mikor a kikapcsolódás nem feltétlenül a bulizást jelenti.

Vannak visszatérő túrázó vendégek, akik a környék, a vidék felfedezését látják Abádszalókban, a Tisza-tóban. Horgászok jelennek meg évről évre a híres tiszai halak nagy zsákmányának reményében. Találkozók, kirándulások szervezésében is nagy segítség lehet, ha van hol megpihenni.

Keressen minket!

Mi SZÉP Kártya elfogadóhely vagyunk!

Naplemente a Tisza-tavon Abádszalók, Attilla-öböl

Tisza-tó, abádszalóki strand

A Tisza-tó

Jetsky a Tisza-tavon

Vízi sport a Tisza-tavon, Abádszalókon

Vízisí a Tisza-tavon, abádszalóki strand

Tisza-tó felett

Tisza-tó, Abádszalók strand

Tisza-tó gát Abádszalók

Rózsák a tavon

Tisza-tó strand Abádszalók

Abádszalóki strandon a csúszda magányosan

Kikötő Tisza-tó

Hódok a Nagykunsági-csatornán és a Tisza-tavon

A Tisza-tó madárrezervátummal is büszkélkedhet

Felszállás a Tisza-tó fölé

A Szőke Tisza maga

Fel
No Internet Connection