Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Tekintse meg kiadó különálló házunkat képekben!

  Abádszalók lakás kiadó- táblaAbádszalók lakás kiadó- utcafrontAbádszalók lakás kiadó- szembőlAbádszalók lakás kiadó- udvarbólAbádszalók lakás kiadó- konyhaAbádszalók lakás kiadó- konyhaAbádszalók lakás kiadó- szoba ágyszoba franciaágyAbádszalók lakás kiadó- szobaAbádszalók lakás kiadó- szobaAbádszalók lakás kiadó- fürdőszoba

  Nagyobb képek eléréséhez kattintson a képre!

  Ha kell egy kis kikapcsolódás...

  Abádszalókon, a Tisza-tó partjánál kínálunk különálló házat olcsón!
  Akadálymentes szálláshely csendes, nyugodt környezetben.Hozza magával házi kedvencét (kutya, macska...)! Nézze meg képeinket, amennyiben tetszett, foglalja le mihamarabb, hogy szabad legyen Önnek a nyaralásra!

  Sok baráti társaság kedvenc helye lett a szálláshely.

  A lakást rendszeresen igénybe szokták venni baráti társaságok, horgászok, vadászok, magányra vágyó családok – párok, túrázók. Kiszakadva a nagyvárosok zajából egy lelassult világnak tűnhet az egész környék, amit nagyon sokan szoktak keresni. A pihenésre kiváló hely, de bulizásra is érdemes beszervezni ide az éjszakákat.  Egy autónak garázst is tudunk biztosítani. Elhozhatja házi kedvencét, hisz neki is jár a nyaralás! A konyha fel van szerelve a főzéshez és étkezéshez szükséges eszközökkel a kert partizásra alkalmas. A ház akadálymentes.  Verandája félig beépített, este sörözgetésre, vagy az ebéd elfogyasztására kiválóan alkalmas. Ha kérése van, rugalmasan meg tudunk szinte bármit oldani.

  Aki kora nyáron érkezik, még cseresznyét is tud szedni az udvarban levő óriási cseresznyefáról.

  No Internet Connection