Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Tisztelt látogató!

  Írhatnánk sok mindent a szálláshelyekről, de sok dologban a képek többet mondanak el, mint a szavak. Ezért szeretnénk bemutatni Önnek a szálláshelyet fotókon is, ami reméljük, segítenek dönteni a nyaralásról. Felhívjuk figyelmét, hogy a szálláshelyek két külön házban vannak, amit a képeken is külön csoportosítottunk. A Damjanich úti házunkban a vendégek szobát foglalhatnak, míg a Csalogány úti házat teljes egészében vehetnek ki. Kérjük, vegyék azt is figyelembe, hogy az album csak tájékoztató jellegű, tehát előfordulhat, hogy apró változások vannak a bemutatott képek és a jelenlegi elrendezés között. A változások viszont mindig pozitív irányba vannak.  Igyekszünk naprakészen tartani a bemutatást, hogy teljes képet mutathassunk Önnek. Tudjuk, hogy nem lehet mindenkinek az ízlését teljességgel kielégíteni, ezért is fontos, hogy Ön pontosan tudja, mit tudunk nyújtani. Azzal is tisztában vagyunk, ha jól érzi magát, jövőre is visszajön. Ezzel már nagyon sokan így vannak, sok visszatérő vendéggel büszkélkedhetünk. Vannak, akik már a kezdetek óta nálunk szállnak meg. Nálunk már született sok szerelem, volt, melyből házasság lett. Sok üzleti kapcsolat jött létre, mely ma is gyümölcsözik. Ezekre büszkék vagyunk! Évtizedes tapasztalattal állunk rendelkezésére minden vendégünknek.

  Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődését!

  No Internet Connection