Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!

Abádszalók Szállás

A vidék vonzásában, a Tisza-tónál - Szálláshely

Hungarian English German Bosnian Romanian Russian Serbian Slovak
Rólunk, nekünk írták!

A horgászat egy élmény volt!
Sokat tűnődtünk, hova tudnánk menni nyaralni. Nagy keresgélések árán eldöntöttük, Abádszalókot vesszük úti célba, mondván, már sok fele jártunk, de a híres, bár fiatal koromban inkább hírhedt kiskörei tározót még sohasem láttam. Döntésünk az is megkönnyítette, hogy unokámmal imádunk horgászni, s itt ígéretes fogásokról olvashattam.
Az út elég körülményes volt, bár később kiderült, hogy a GPS a legrövidebb utat választotta nekünk a tóhoz, ami természetesen a legrosszabb is volt egyben. Kis szűk utakon, ami a legnagyobb jóindulattal sem lehet nevezni kövesútnak vezetett Jászberénytől szinte végig.
Érkezésünk, ami a legnagyobb izgalommal töltött el minket, de a vártnál sokkal kellemesebb volt. Kedvesen vártak minket, gyönyörű helyen. Minket, kik panelban laknak, csodálattal töltött el a hatalmas kertes ház, a zöld udvar, s a vidéki levegő. Fantasztikus hely volt.
Az út nehézségeiből hamar kipihentük magunkat, délután már a Tisza-tónak szépségén ámultunk. El is határoztuk, nem megyünk haza addig, még nem fogunk valami halat, ez elhamarkodott kijelentés volt, rögtön másnap hajnalban volt kapásunk. Unokám még az elromlott idő ellenére is nehezen hagyta el a bérelt csónakot...
Valóban egy nagy élménnyel lettünk gazdagabbak, ami nem csak a táj szépsége miatt volt felejthetetlen, hanem a helyiek kedvessége, ember közelsége is lenyűgözött minket. Nekünk városi embereknek különös élmény ezt látni.

 
(Kiss Mihály, 2013.03.19.)

Ha Ön drága szálláshelyet keres, menjen a szallas.hu, trivago.hu, szallaskeres.hu, booking.com oldalaira, hiszen ott még jutalékot is kérnek a szálláshely árából!

Mi igyekszünk ezeket az oldalakat elkerülni, hiszen ezen foglalási rendszerek igaz, hogy kényelmesebb keresést biztosítanak, viszont 14-25% jutalékot kérnek, amit természetesen a vendégekre terhel a szállásadó.

A tudatos vásárlás (jelen esetben foglalás) egyik pillére a jó tájékozódottság!

    • Vajon hol tud a kedves olvasó jobban tájékozódni egy szállásról, mint a saját honlapján?
    • Tudna esetleg valamivel több infót adni egy szállásfoglaló oldal?
    • Ugyan miből gondolhatja bárki, hogy amit a szállás.hu-n mondanak, az úgy is lesz?
    • Miből gondolja a trivago, hogy náluk a legolcsóbb az ajánlat, mikor jutalékot kér a szállásadótól?
    • A booking.com hogyan ellenőrizhet több millió szálláshelyet?
Ha végig gondolja mindezeket, akkor már tudja, hogy nem is kell tovább keresnie!

Engedje szabaddá fantáziáját!
Nyaraljon nálunk és a vágyai az ön valóságává válik!

Mit értünk ez alatt?

Szerencsére a régiónkban hatalmas választék van az időtöltésre, az aktív és passzív kikapcsolódásra egyaránt, Abádszalók viszont központjában áll minden célpontnak. Ezért nálunk valóban a fantáziája szab határt a nyaralás kimenetelének.

Mi szívesen segítünk Önnek a nyaralása megszervezésében!

Ki ismerheti jobban a környéket, a lehetőségeket, ha nem mi, akik itt laknak? Ebben megint egyediek vagyunk, mert nem csak saját szolgáltatásainkat kínáljuk Önnek, Önöknek, hanem az élményeket, a helyet, amiért érdemes hozzánk jönnie!

Számunkra Ön van a középpontban! Nekünk fontos, hogy jól érezze magát!

Aki szereti a természetet, biztosan szívesen ellátogat a Tisza-tavi Ökocentrumba, vagy szívesen meglátogatja a Hortobágyi Nemzeti Parkot.

Aki szereti a Múzeumokat, vagy a történelem nyomait, érdemes megtekintenie a Horthy Kastélyt Kenderesen, a Babamúzeumot Abádszalókon, a szélmalmot Kunhegyesen, vagy a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat Tiszafüreden.

Aki a Templomokat szereti, láthat pár érdekeset a környéken, nem kell Egerbe utaznia. Kunhegyesen található az Alföld legnagyobb temploma.

Összegyűjtöttük pár látnivalót Abádszalók környékén, melyet mindenkinek érdemes meglátogatnia.

Amennyiben az aktív pihenés megszállottja, nem kell a szomszédba mennie, itt Abádszalókon minden fellelhető vízi sportot kipróbálhat, kerékpárral körbe tudja járni a Tisza-tavat, sport rendezvényeken vehet részt, este pedig bulizhat nagyokat.

Kunmadarason a rendszeres Motorostalálkozók és Gyorsulási Versenyek tehetik emlékezetessé a nyarat.

A Vendégkönyvünk szerencsére csupa pozitív visszajelzést tartalmaz,  mely jól tükrözi azon vendégek véleményét, akik már voltak nálunk.

Szem előtt tartjuk az Önök kényelmét, vágyait, mert tudjuk, a legjobb reklám az Önök pozitív véleménye, melyre számítunk, ami akár szóban, akár írásban jelenik meg, csak jó nevünket adják tovább.

Népszerűségünk jó mintája a Facebook oldalunk, ami jól tükrözi hitelességünket a piacon. A Kontra - Madarasi lakás és Aranyhal Vendégház már-már márkanévvé növi magát.

Mi is áll a kínálatunkban?

Harmonikus pihenés, vidéki elegancia.

Ha egy szóba kellene ezt foglalnunk, az Önök kényelmét kínáljuk!

Biztos pontot a nyaralásban, pihenést a fáradságban, felszabadulást a hétköznapokból.

Összeszedtük tömören, amit jó, ha tud rólunk, a szállások jellegéről.Szállás Abádszalók városábanAjánljuk!
5241 Abádszalók,
Damjanich út 19/1.
E-mail:
szallas[at]abad.hu
Vendégértékelés: 99%
Válasszon szállást nálunk és központjába lesz mindennek a Tisza-tónál!

Abádszalók egyik legcsendesebb utcájában pihenésre és bulizásra ideális szálláshelyet ajánlunk!

Abádszalókon elsőként támogatjuk a nagy családosokat!

Elsőként támogatjuk, hogy tovább tudjon nyaralni!

Elsőként adunk a térségben konkrét árajánlatokat, engedményeket!

Elsőként mondjuk ki, jobban jár, ha nálunk foglal szállást!
A viszonteladói oldalak jutalékot kérnek a foglalásért, melyet kénytelenek vagyunk belekalkulálni a szállás árába. Igaz, Ön sem ellensége a pénzének? Ezt így csinálja az összes szállást üzemeltető! Látja, mennyivel olcsóbbak lettünk minden szállásnál?
De ez még mindig nem minden! Keresse akcióinkat!


Szallasbanner eceea

Abádszalók a múlt évtized végén sokat veszített hírnevéből, amit sajnos nehéz visszaszerezni.

Pár évvel ezelőtt érezni lehetett, valami nem stimmel a városban, de mára már elmondhatjuk talán, visszatértünk a helyes útra. Fejlesztések sokasága indult el a községben, mely bizony hosszútávú befektetésnek mutatkozik, mivel az akkor sok rossz tapasztalatot szerzett vendégek ma már nem szívesen térnek vissza. A város vezetése sokat tanulhatott az akkori hibákból. Mára a Strand helyzete kiegyensúlyozott, újra kész a vendégek megfelelő fogadására. Új területeket kell meghódítanunk szolgáltatásaink terén. Felismerve a hibát elkezdődtek a korrigálások kihasználva a hely páratlan lehetőségeit, adottságait. A lakosság felismerte, összefogás nélkül nem működhet tovább a turizmus. Aki nem hajlandó az együttműködésre, kiesik az idegenforgalomból. Lehet kicsit késett a változás, de reméljük, nem túlságosan, az elmúlt évek is ezt támasztják alá. Tisztába vagyunk vele, komoly munka vár még ránk, hogy az Önök érdeklődését vissza tudjuk szerezni, de nekünk megéri az Önök igényeit szemelőt tartani, meghallani kéréseiket, mert nekünk is fontos, hogy minket válasszanak. Ezért is komoly kérdés mindig, mely irányba kellene mozdulni, mit is kellene helyretenni, újítani, létrehozni.

Nagy kérdés a közbiztonság, mely terén ismét hatalmas változásokat értünk el, mára talán a legbiztonságosabb turisztikai célpont lettünk. Igaz, ezt semmilyen statisztikával nem tudom alátámasztani, csak a saját tapasztalatomra tudok támaszkodni. Vendégeinket rendőrök, polgárőrök, biztonsági őrök védik.

Évek óta komoly probléma a strand területén kialakított vendéglátóegységek és szórakozóhelyek sorsa, melyben a működtetők és a városvezetés nehezen jut dűlőre, s talán nincs is olyan megoldás, melyben mindenki jól járna. Terveinkben szerepelt egy új csúszdarendszer, játszóterek a parton, vízen, látványos épületek a parton, sétányok kialakítása, de ezek kivitelezése is igen nehézkes, s talán kétséges is, majd meglátjuk, mi lesz

Olvassa honlapunkat rendszeresen!

 header 29608

Az olvasók értékelése: 4.9994266055046 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Fel