Abádszalók Szállás

A vidék vonzásában, a Tisza-tónál - Szálláshely

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Szálláshelyekről
Programokról
Abádszalókról
Kiadó üzlethelyiségek
Elérhetőségeink telefonon

Üdvözöljük honlapunkon!Üdvözöljük honlapunkon!

Rólunk, nekünk írták!

Egy hetet töltöttünk a vendégházban, nagyon jól éreztük magunkat. A város strandja kissé lepusztult, a víz azért jó volt. A csúszda nem üzemelt. 
(Nemes István, 2018.06.13.)

Ha Ön drága szálláshelyet keres, menjen a szallas.hu, trivago.hu, szallaskeres.hu, booking.com oldalaira, hiszen ott még jutalékot is kérnek a szálláshely árából!

Mi igyekszünk ezeket az oldalakat elkerülni, hiszen ezen foglalási rendszerek igaz, hogy kényelmesebb keresést biztosítanak, viszont 14-25% jutalékot kérnek, amit természetesen a vendégekre terhel a szállásadó.

Olcsó szállásnak számít Abádszalókon?
A tudatos vásárlás (jelen esetben foglalás) egyik pillére a jó tájékozódottság!

  • Vajon hol tud a kedves olvasó jobban tájékozódni egy szállásról, mint a saját honlapján?
  • Tudna esetleg valamivel több infót adni egy szállásfoglaló oldal?
  • Ugyan miből gondolhatja bárki, hogy amit a szállás.hu-n mondanak, az úgy is lesz?
  • Miből gondolja a trivago, hogy náluk a legolcsóbb az ajánlat, mikor jutalékot kér a szállásadótól?
  • A booking.com hogyan ellenőrizhet több millió szálláshelyet?
Ha végig gondolja mindezeket, akkor már tudja, hogy nem is kell tovább keresnie!

Engedje szabaddá fantáziáját!
Nyaraljon nálunk és a vágyai az ön valóságává válik!

Mit értünk ez alatt?

Szerencsére a Tisza-tavon hatalmas választék van az időtöltésre, az aktív és passzív kikapcsolódásra egyaránt, Abádszalók viszont központjában áll minden célpontnak. Ezért nálunk valóban a fantáziája szab határt a nyaralás kimenetelének.

Mi szívesen segítünk Önnek a nyaralása megszervezésében!

Ki ismerheti jobban a környéket, a lehetőségeket, ha nem mi, akik itt laknak? Ebben megint egyediek vagyunk, mert nem csak saját szolgáltatásainkat kínáljuk Önnek, Önöknek, hanem az élményeket, a helyet, amiért érdemes hozzánk jönnie!

Számunkra Ön van a középpontban! Nekünk fontos, hogy jól érezze magát!

Aki szereti a természetet, biztosan szívesen ellátogat a Tisza-tavi Ökocentrumba, vagy szívesen meglátogatja a Hortobágyi Nemzeti Parkot.

Aki szereti a Múzeumokat, vagy a történelem nyomait, érdemes megtekintenie a Horthy Kastélyt Kenderesen, a Babamúzeumot Abádszalókon, a szélmalmot Kunhegyesen, vagy a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat Tiszafüreden.

Aki a Templomokat szereti, láthat pár érdekeset a környéken, nem kell Egerbe utaznia. Kunhegyesen található az Alföld legnagyobb temploma.

Összegyűjtöttük pár látnivalót Abádszalók környékén, melyet mindenkinek érdemes meglátogatnia.

Amennyiben az aktív pihenés megszállottja, nem kell a szomszédba mennie, itt Abádszalókon minden fellelhető vízi sportot kipróbálhat, kerékpárral körbe tudja járni a Tisza-tavat, sport rendezvényeken vehet részt, este pedig bulizhat nagyokat.

Kunmadarason a rendszeres Motorostalálkozók és Gyorsulási Versenyek tehetik emlékezetessé a nyarat.

A Vendégkönyvünk szerencsére csupa pozitív visszajelzést tartalmaz,  mely jól tükrözi azon vendégek véleményét, akik már voltak nálunk.

Szem előtt tartjuk az Önök kényelmét, vágyait, mert tudjuk, a legjobb reklám az Önök pozitív véleménye, melyre számítunk, ami akár szóban, akár írásban jelenik meg, csak jó nevünket adják tovább.

Népszerűségünk jó mintája a Facebook oldalunk, ami jól tükrözi hitelességünket a piacon. A  Madarasi lakás és Aranyhal Vendégház már-már márkanévvé növi magát.

Mi is áll a kínálatunkban?

Harmonikus pihenés, vidéki elegancia.

Ha egy szóba kellene ezt foglalnunk, az Önök kényelmét kínáljuk!

Biztos pontot a nyaralásban, pihenést a fáradságban, felszabadulást a hétköznapokból.

Összeszedtük tömören, amit jó, ha tud rólunk, a szállások jellegéről.Szállás a Tisza-tónál, Abádszalók városábanAjánljuk!
Abádszalók szállás - Madarasi Lakás képgaléria
Válasszon szállást nálunk és központjába lesz mindennek a Tisza-tónál!
Abádszalók szállás - Aranyhal Vendégház képgaléria
Abádszalók egyik legcsendesebb utcájában pihenésre és bulizásra ideális szálláshelyet ajánlunk!

Abádszalókon elsőként támogatjuk a nagy családosokat!

Elsőként támogatjuk, hogy tovább tudjon nyaralni!

Elsőként adunk a térségben konkrét árajánlatokat, engedményeket!

Elsőként mondjuk ki, jobban jár, ha nálunk foglal szállást!
A viszonteladói oldalak jutalékot kérnek a foglalásért, melyet kénytelenek vagyunk belekalkulálni a szállás árába. Igaz, Ön sem ellensége a pénzének? Ezt így csinálja az összes szállást üzemeltető! Látja, mennyivel olcsóbbak lettünk minden szállásnál?
De ez még mindig nem minden! Keresse akcióinkat!Az alábbi kedvezményeket kínáljuk 2 éjszakára 8 főnek a megadott szálláshelyen!

Így lesz Önnek olcsó szállás Abádszalók központjában!

Március hónapban

Június hónapban

Július hónapban

Augusztus hónapban

A szállás árak az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák! - Az IFA ára 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj -

Abádszalók a múlt évtized végén sokat veszített hírnevéből, amit sajnos nehéz visszaszerezni.

A Tisza-tó városában pár évvel ezelőtt érezni lehetett, valami nem stimmel, de mára már elmondhatjuk talán, visszatértünk a helyes útra. Fejlesztések sokasága indult el a községben, mely bizony hosszútávú befektetésnek mutatkozik, mivel az akkor sok rossz tapasztalatot szerzett vendégek ma már nem szívesen térnek vissza. A város vezetése sokat tanulhatott az akkori hibákból. Mára a Strand helyzete kiegyensúlyozott, újra kész a vendégek megfelelő fogadására. Új területeket kell meghódítanunk szolgáltatásaink terén. Felismerve a hibát elkezdődtek a korrigálások kihasználva a hely páratlan lehetőségeit, adottságait. A lakosság felismerte, összefogás nélkül nem működhet tovább a turizmus. Aki nem hajlandó az együttműködésre, kiesik az idegenforgalomból. Lehet kicsit késett a változás, de reméljük, nem túlságosan, az elmúlt évek is ezt támasztják alá. Tisztába vagyunk vele, komoly munka vár még ránk, hogy az Önök érdeklődését vissza tudjuk szerezni, de nekünk megéri az Önök igényeit szemelőt tartani, meghallani kéréseiket, mert nekünk is fontos, hogy minket válasszanak. Ezért is komoly kérdés mindig, mely irányba kellene mozdulni, mit is kellene helyretenni, újítani, létrehozni.

Nagy kérdés a közbiztonság, mely terén ismét hatalmas változásokat értünk el, mára talán a legbiztonságosabb turisztikai célpont lettünk. Igaz, ezt semmilyen statisztikával nem tudom alátámasztani, csak a saját tapasztalatomra tudok támaszkodni. Vendégeinket rendőrök, polgárőrök, biztonsági őrök védik.

Évek óta komoly probléma a strand területén kialakított vendéglátóegységek és szórakozóhelyek sorsa, melyben a működtetők és a városvezetés nehezen jut dűlőre, s talán nincs is olyan megoldás, melyben mindenki jól járna. Terveinkben szerepelt egy új csúszdarendszer, játszóterek a parton, vízen, látványos épületek a parton, sétányok kialakítása, ezek kivitelezése 2019-ben gyors ütemben elkezdődött.

Olvassa honlapunkat rendszeresen!

 header 29608

Fel
No Internet Connection