Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Szállás Abádszalókon!

  Itt töltenél pár napot?
  Szállást neked én adok!
  Nem hordunk mi hetet-havat,
  Keressed a Tisza-tavat!

  Ha Te drága szálláshelyet keresel, menj a szallas.hu, trivago.hu, szallaskeres.hu, booking.com oldalaira, hiszen ott még jutalékot is kérnek a szálláshely árából!

  Mi igyekszünk ezeket az oldalakat elkerülni, hiszen ezen foglalási rendszerek igaz, hogy kényelmesebb keresést biztosítanak, viszont 14-25% jutalékot kérnek, amit természetesen a vendégekre terhel a szállásadó.

  Olcsó szállásnak számít Abádszalókon?
  A tudatos vásárlás (jelen esetben foglalás) egyik pillére a jó tájékozódottság!

  • Vajon hol tud a kedves olvasó jobban tájékozódni egy szállásról, mint a saját honlapján?
  • Tudna esetleg valamivel több infót adni egy szállásfoglaló oldal?
  • Ugyan miből gondolhatja bárki, hogy amit a szállás.hu-n mondanak, az úgy is lesz?
  • Miből gondolja a trivago, hogy náluk a legolcsóbb az ajánlat, mikor jutalékot kér a szállásadótól?
  • A booking.com hogyan ellenőrizhet több millió szálláshelyet?
  Ha végig gondolod mindezeket, akkor már tudod, hogy nem is kell tovább keresned!

  Engedd szabaddá fantáziád!
  Nyaralj nálunk és a vágyaid a valóságoddá válik!

  Mit értünk ez alatt?

  Szerencsére a Tisza-tavon hatalmas választék van az időtöltésre, az aktív és passzív kikapcsolódásra egyaránt, Abádszalók viszont központjában áll minden célpontnak. Ezért nálunk valóban a fantáziája szab határt a nyaralás kimenetelének.

  Mi szívesen segítünk Neked a nyaralásod megszervezésében!

  Ki ismerheti jobban a környéket, a lehetőségeket, ha nem mi, akik itt laknak? Ebben megint egyediek vagyunk, mert nem csak saját szolgáltatásainkat kínáljuk neked, nektek, hanem az élményeket, a helyet, amiért érdemes hozzánk jönnöd!

  Számunkra Te van a középpontban! Nekünk fontos, hogy jól érezd magad!

  Aki szereti a természetet, biztosan szívesen ellátogat a Tisza-tavi Ökocentrumba, vagy szívesen meglátogatja a Hortobágyi Nemzeti Parkot.

  Aki szereti a Múzeumokat, vagy a történelem nyomait, érdemes megtekintenie a Horthy Kastélyt Kenderesen, a Babamúzeumot Abádszalókon, a szélmalmot Kunhegyesen, vagy a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat Tiszafüreden.

  Aki a Templomokat szereti, láthat pár érdekeset a környéken, nem kell Egerbe utaznia. Kunhegyesen található az Alföld legnagyobb temploma.

  Összegyűjtöttük pár látnivalót Abádszalók környékén, melyet mindenkinek érdemes meglátogatnia.

  Amennyiben az aktív pihenés megszállottja vagy, nem kell a szomszédba menned, itt Abádszalókon minden fellelhető vízi sportot kipróbálhatsz, kerékpárral körbe tudod járni a Tisza-tavat, sport rendezvényeken vehetsz részt, este pedig bulizhatsz nagyokat.

  Kunmadarason a rendszeres Motorostalálkozók és Gyorsulási Versenyek tehetik emlékezetessé a nyarat.

  A Vendégkönyvünk szerencsére csupa pozitív visszajelzést tartalmaz,  mely jól tükrözi azon vendégek véleményét, akik már voltak nálunk.

  Szem előtt tartjuk a Ti kényelmeteket, vágyaitokat, mert tudjuk, a legjobb reklám a Ti pozitív véleményetek, melyre számítunk, ami akár szóban, akár írásban jelenik meg, csak jó nevünket adják tovább.

  Népszerűségünk jó mintája a Facebook oldalunk, ami jól tükrözi hitelességünket a piacon. Az Abád Szállások:  Madarasi lakás és Aranyhal Vendégház már-már márkanévvé növi magát.

  Mi is áll a kínálatunkban?

  Harmonikus pihenés, vidéki elegancia.

  Ha egy szóba kellene ezt foglalnunk, a Ti kényelmeteket kínáljuk!

  Biztos pontot a nyaralásban, pihenést a fáradságban, felszabadulást a hétköznapokból.

  Összeszedtük tömören, amit jó, ha tudsz rólunk, a szállások jellegéről.

  

  Szállás a Tisza-tónál, Abádszalók városában  Ajánljuk!
  Abádszalók szállás - Madarasi Lakás képgaléria
  Válassz szállást nálunk és központjába leszel mindennek a Tisza-tónál!
  Abádszalók szállás - Aranyhal Vendégház képgaléria
  Abádszalók egyik legcsendesebb utcájában pihenésre és bulizásra ideális szálláshelyet ajánlunk!

  Abádszalókon elsőként támogatjuk a nagy családosokat!

  Elsőként támogatjuk, hogy tovább tudj nyaralni!

  Elsőként adunk a térségben konkrét árajánlatokat, engedményeket!

  Elsőként mondjuk ki, jobban jársz, ha nálunk foglalsz szállást!
  A viszonteladói oldalak jutalékot kérnek a foglalásért, melyet kénytelenek vagyunk belekalkulálni a szállás árába. Igaz, te sem vagy ellensége a pénzednek? Ezt így csinálja az összes szállást üzemeltető! Látod, mennyivel olcsóbbak lettünk minden szállásnál?
  De ez még mindig nem minden! Keresd akcióinkat!

  

  Az alábbi kedvezményeket kínáljuk 2 éjszakára 8 főnek a megadott szálláshelyen!

  Így lesz Neked olcsó szállás Abádszalók központjában!

  Július hónapban

  Augusztus hónapban

  A szállás árak az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazzák! - Az IFA ára 18 éves kortól 450 Ft/fő/éj -

  Abádszalók a múlt évtized végén sokat veszített hírnevéből, amit sajnos nehéz visszaszerezni.

  A Tisza-tó városában pár évvel ezelőtt érezni lehetett, valami nem stimmel, de mára már elmondhatjuk talán, visszatértünk a helyes útra. Fejlesztések sokasága indult el a községben, mely bizony hosszútávú befektetésnek mutatkozik, mivel az akkor sok rossz tapasztalatot szerzett vendégek ma már nem szívesen térnek vissza. A város vezetése sokat tanulhatott az akkori hibákból. Mára a Strand helyzete kiegyensúlyozott, újra kész a vendégek megfelelő fogadására. Új területeket kell meghódítanunk szolgáltatásaink terén. Felismerve a hibát elkezdődtek a korrigálások kihasználva a hely páratlan lehetőségeit, adottságait. A lakosság felismerte, összefogás nélkül nem működhet tovább a turizmus. Aki nem hajlandó az együttműködésre, kiesik az idegenforgalomból. Lehet kicsit késett a változás, de reméljük, nem túlságosan, az elmúlt évek is ezt támasztják alá. Tisztában vagyunk vele, komoly munka vár még ránk, hogy az érdeklődéseteket vissza tudjuk szerezni, de nekünk megéri az igényeiteket szemelőt tartani, meghallani kéréseiteket, mert nekünk is fontos, hogy minket válasszatok. Ezért is komoly kérdés mindig, mely irányba kellene mozdulni, mit is kellene helyretenni, újítani, létrehozni.

  Nagy kérdés a közbiztonság, mely terén ismét hatalmas változásokat értünk el, mára talán a legbiztonságosabb turisztikai célpont lettünk. Igaz, ezt semmilyen statisztikával nem tudom alátámasztani, csak a saját tapasztalatomra tudok támaszkodni. Vendégeinket rendőrök, polgárőrök, biztonsági őrök védik.

  Évek óta komoly probléma volt a strand területén kialakított vendéglátóegységek és szórakozóhelyek sorsa, melyben a működtetők és a városvezetés nehezen jutott dűlőre. A strandunk 2020 óta teljes kapacitással tudnak üzemelni. Igaz, még van min csiszolgatni, finomítani, de folyamatos fejlesztések vannak, ami azt jelenti, hogy évről-évre jobbak a strand szolgáltatásai. Ezek már nagyon hiányoztak, s szerencsére javarészt pozitív visszajelzést kapott a város. Tehát a vendégek elismerték a város erőfeszítéseit, ami reményt adhat nekünk, Abádszalók új  stranddal, régi fényben tündökölhet. Akinek viszont nem elég a strand, annak megoldást nyújthat a Füzes medence, illetve uszoda.

  Olvasd honlapunkat rendszeresen!

   header 29608

  

  Milyen szállásokat kínálunk?

  Itt megtalálhatja az Önnek kedvező szálláshelyeket a Tisza-tónál, Abádszalókon

  Mikor foglalhat nálunk?

  Szobbák

  Foglaljon apartmant

  Munkás szállás

  Szállás a Tisza-tónál.

  Olcsó szállás Abádszalókon.

  Legmenőbb szállás Abádszalókon, a Tisza-tó partjánál.

  No Internet Connection