Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

    Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

    Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
    Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

    Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

    Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Urald a vizet a Tisza-tavon!

    Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

    Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

    Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


    

    Strand Mozi

    Július havi műsorok

    mozi
    Nyári estéken a strandon a moziban ingyenes filmvetítések szórakoztatják a vendégeket, íme a július havi ajánlat!
    konyvklub

    2019. július 09. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Könyvklub – avagy az alkony ötven árnyalata

    Mindig van új a nap alatt...még a hatodik X után is. Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek - mert a szenvedélyhez sosincs késő.
    Rendező:
    Bill Holderman
    Írta: Főszereplők:
    Diane Keaton,
    Jane Fonda,
    Candice Bergen,
    Mary Steenburgen
    Zene:
    Mary Steenburgen
    igy neveld a sarkanyodat 3

    2019. július 11. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Így neveld a sárkányodat 3

    Ami egy kamasz viking és egy félelmetes Éjfúria sárkány meglepő barátságaként indult, nagyszabású trilógiává nőtte ki magát, mely végig követi hőseink életét. Ebben a mostani fejezetben Hablaty és Fogatlan végre megtalálják igazi rendeltetésüket. Hablaty a falu főnöke lesz Astriddal az oldalán, míg Fogatlan a sárkányok vezérévé válik. Ám az eddig látott legsötétebb veszedelem – és egy Éjfúria lány felbukkanása – még sosem tapasztalt módon teszi próbára hőseink barátságát...
    Rendező:
    Dean DeBlois
    Írta: Főszereplők:
    Jay Baruchel,
    Kit Harington,
    America Ferrera,
    Zene:
    John Powell
    jurassicWorld

    2019. július 12. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Jurassic World: Bukott birodalom

    A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok - és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM.
    Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.

    Rendező:
    Colin Trevorrow
    Poducer:
    Steven Spielberg,
    Patrick Crowley,
    Frank Marshall,
    Thomas Tull
    Írta: Főszereplők:
    Chris Pratt,
    Bryce Dallas Howard,
    Nick Robinson,
    Ty Simpkins
    Zene:
    Michael Giacchino
    rossz szomszedsag2

    2019. július 09. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Rossz Szomszédság 2.

    Mac és Kelly szeretne túladni otthonukon, azonban amikor egy lányszövetség költözik a szomszédba, vevőjük visszamondja az ajánlatot. Csakhogy az ügy egyre égetőbbé válik, ugyanis második gyermeküket várják. Csak egy valaki segíthet, korábban legnagyobb ellenségük, Teddy.
    Rendező:
    Nicholas Stoller
    Írta: Főszereplők:
    Seth Rogen,
    Zac Efron,
    Rose Byrne,
    Chloë Grace Moretz
    Zene:
    Michael Andrews
    gru3

    2019. július 18. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Gru 3

    Amikor Gru és újdonsült felesége, Lucy képtelenek legyőzni az emberiséget fenyegető legújabb gonosztevőt - az egykori gyerek tévésztárt, aki a 80-as évek megszállottja, és Balthazar Brattnek hívják -, megalázó módon kirúgják őket az Anti Gonosz Ligából. A minyonok azt remélik, Gru megragadja az alkalmat, és visszatér a bűn útjára, de amikor Gru világossá teszi, hogy már visszavonult mindettől, akkor a minyonok felmondanak, és elindulnak a saját fejük után.
    Rendező:
    Pierre Coffin
    Írta: Főszereplők:
    Steve Carell,
    Trey Parker,
    Kristen Wiig,
    Pierre Coffin
    Zene:
    Heitor Pereira
    instant family

    2019. július 19. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Instant család

    A sikeres pár abból él, hogy házakat újítanak fel, és eladják őket. Amikor felmerül a családalapítás ötlete, megrettennek a gondolattól, hogy „vén szülék” lesznek, mire a gyerekük diplomázik, és viccből felmerül, hogy mi lenne, ha örökbe fogadnának egy 5 éves gyermeket, és úgy tennének, mintha már öt éve szülők lennének. Amikor azonban komolyan foglalkozni kezdenek az örökbefogadással, és rájönnek, hogy sok jót tehetnek vele, úgy döntenek, hogy nevelőszülőkként magukhoz vesznek egy fiatal fiút vagy lányt. Meglepő módon egy tinédzserrel találják meg legjobban a közös hangot. Ráadásul ennek a tinédzser lánynak van még két kisebb testvére is!
    Fenntartásaik ellenére Ellie és Pete magukhoz veszik mindhárom csemetét. Ahogy az összetartó tesók befonódnak életük szövetébe, Ellie és Pete nevetések és könnyek közt tapasztalják meg, milyen is egy igazi család.

    Rendező:
    Sean Anders (Megjött apuci filmek)
    Írta: Főszereplők:
    Mark Wahlberg,
    Sean Anders,
    Stephen C. Levinson,
    David S. Womack
    Zene:
    Michael Andrews
    egy kutya negy elete

    2019. július 23. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Egy kutya négy élete

    Bailey egy pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.
    Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik ujjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra.

    Rendező:
    Lasse Hallström
    Írta: Főszereplők:
    Josh Gad,
    Dennis Quaid,
    KJ Apa,
    Bryce Gheisar
    Zene:
    Rachel Portman
    Csodapark cover

    2019. július 25. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Csodapark

    June, az optimista, élénk fantáziájú kislány felfedezi, hogy az erdőben egy hihetetlen vidámpark van elrejtve. A csodapark tele van fantasztikus játékokkal és vicces beszélő állatokkal, ugyanakkor nagy fejetlenség uralkodik ezen a bámulatos helyen...
    June rájön, hogy a park a saját képzeletének szülötte, így csak ő képes helyrehozni. June-ra vár a feladat, hogy a fantasztikus állatokkal összefogva megmentse ezt a varázslatos helyet, és újra megteremtse a csodát a csodaparkban.

    Rendező:
    Dylan Brown
    Írta: Főszereplők:
    Cameron "June" Bailey,
    Gyerek June,
    Boomer,
    June anyja
    Zene:
    Steven Price
    tini nindzsa

    2019. július 26. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból

    Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.
    Rendező:
    Dave Green
    Írta: Főszereplők:
    Megan Fox,
    Stephen Amell,
    Will Arnett,
    Brian Tee
    Sheamus (pankrátor)
    Carmelo Anthony (kosárlabda-játékos olimpiai bajnok)
    J. J. Redick (profi kosárlabda-játékos)
    Zene:
    Steve Jablonsky
    mamma mia 2

    2019. július 30. 21:00

    Tisza-tó Strand, Abádszalók.

    Mamma Mia! 2. - Sose hagyjuk abba

    Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
    Rendező:
    Ol Parker
    Írta: Főszereplők:
    Meryl Streep,
    Amanda Seyfried,
    Lily James,
    Christine Baranski
    Zene:
    Anne Dudley, ABBA slágerek
    A filmeket ingyenesen meg lehet tekinteni!
    Abádszalók, Tisza-tó Strand;
    Abádszalók , Strand út
    Tisza-tó
    No Internet Connection