Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  
  karpatia 2019

  Kárpátia koncert

  2019. Augusztus 09.

  Tisza-tó strand, szabadtéri színpad.
  Rendszeres fellépőnk a Kárpátia zenekar. Minden évben augusztus 2. hétvégéjére teszik koncertjukat Abádszalókon, most sem lesz ez másképp.
  Hogy mekkora népszerűségnek örvend a magyar érzetű együttes? Sokat mesél róluk oldalukon összegyűjtött képek: 
  www.karpatiazenekar.hu
  A zenekart Petrás János(basszusgitár,ének) alapította Csiszér Levente(szólógitár) és Bankó Attila(dob) társaságában. Nem sokkal később szállt be Bíró Tamás(gitár) és Galántai Gábor(billentyűs hangszerek). 2011-ben Csiszér Levente és Bíró Tamás elhagyta a zenekart, helyükre Bäck Zoltán és Szíjártó Zsolt lépett. Ma már Egedy Piroska (cselló) és Bene Beáta (furulya) is állandó tagja a zenekarnak. Az együttes ír saját számokat és dolgoz fel régebbi magyar(revíziós) dalokat egyaránt. A szövegeket Petrás János írja,akit 2013. március 14-én a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntettek ki. A zenei témák változatosak: Történelmi események, de a zenekar nevéhez fűződik a Magyar Gárda induló is. A legnépszerűbb és a legismertebb magyar nemzeti rock zenekar. Leggyakrabban nacionalista, a nemzeti öntudaton és büszkeségen alapulnak szövegeik.

  A rendezvény szervezője: Tisza-tó Strand Nonprofit Kft. - Abádszalók Város Önkormányzata

  Forrás és bővebb tájékoztatás: www.abadszalok.hu
  Abádszalók, Tisza-tó Strand;
  Abádszalók , Strand út
  Tisza-tó
  Belépő ára helyszinen: 3500 Ft, elővételben 3000 Ft

  2019. augusztus 09.
  No Internet Connection