Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  
  strandkezilabda 2019

  XI. Tisza-tó Strandkézilabda Kupa

  2019. Július 13-14.

  Tisza-tó strand, új homokfocipálya.
  2019-ben 11. alkalommal kerül megrendezésre az egyik legnagyobb múlttal rendelkező Strandkézilabda Kupa Abádszalókon. Idén a Strand rekonstrukciója miatt teljesen új helyen a bejárattól balra 2 vadi új homok pályán lelátókkal világítással várják az ide érkező csapatokat. A tervek szerint július 1-jén nyit a strand ez remélik nem befolyásolja a július 13-14-én megrendezésre kerülő kupát.
  Női és férfi csapatok jelentkezését várják! A nevezéseket telefonon 06 20/463-8959 valamint a Facebookon is leadhatjátok! Nevezni 2019.07.05. ig lehet, de mivel a nevezhető csapatok száma korlátozott ( 12 fiú-12 lány) így minél hamarabb érdemes! A nevezési díj: 20.000 Ft/ csapat egy csapat max 10 főből állhat. Ha bármilyen kérdésetek/kérésetek van hívjátok bizalommal: Kovrig Dóra: 06 20/463-8959

  A rendezvény szervezője: Tisza-tó Strand Nonprofit Kft. - Abádszalók Város Önkormányzata

  Forrás és bővebb tájékoztatás: www.abadszalok.hu
  Abádszalók, Tisza-tó Strand;
  Abádszalók , Strand út
  Tisza-tó
  Belépő ingyenes

  2019. július 13.július 14.
  No Internet Connection