Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  
   
  Penny Abádszalók

  Penny Market megnyitása

  Március 22.

  Penny parkoló és üzlet.
  Ünnepélyes keretek között kerül megnyitásra a CBA üzlet átépítésével létrehozott abádszalóki Penny üzlet. Nyitási akciókkal, nagy áruválasztékkal várja az üzletlánc legújabb boltjában az érdeklődőket a bolt dolgozói. Gondos válogatás és hosszú előkészület után képzett csapat állt a kasszák és polcok mellé, hogy megfelelő szakértelemmel és tudással tudják munkájukat elvégezni. Ami azt illeti az egész üzlet is nagy átalakuláson mehetett át, hiszen a többször is elhalasztott nyitás már hónapok óta várat magára. Reméljük a nagy előkészület nem fog csalódást okozni a már türelmetlenül váró vásárlók körében és szívesen vásárolnak itt. A helyi élelmiszerüzlet tulajdonosok viszont nem örülnek annyira ennek a nagy változásnak, amit a Penny okozhat, hiszen vagy beszállnak az árversenyben, vagy minőségben próbálják felülmúlni,  vagy sokan veszítik el megélhetési forrásukat az új kihívó árnyékában.
  Abádszalók, Penny Market;
  Abádszalók , Füredi út 27/2
  Tisza-tó
  No Internet Connection