Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  
  Kárpátia 2017.

  Kárpátia koncert

  Augusztus 04.

  20:30-tól a Szabadtéri Színpadon.
  Petrás János
  Korábban a Cool Head Clan zenekar tagja volt, ahonnan 2003-ban lépett ki, amikor Csiszér Leventével és Bankó Attilával együtt megalapította a Kárpátiát.

  Forrás: Wikipedia

  Papa Blues Band

  Augusztus 05.

  21:00 Tisza-tó Strand.
  A "magyar Joe Cocker"-nek tartott Orosz Győző 1954-ben született Gesztelyen. Zenei pályafutását 15 évesen kezdte énekes-dobosként, melyet aztán az életben maradás kényszere félbeszakí­tott egy időre, de a zene iránti lelkesedése nem hagyott alább. "Mundérban" a tiszti klubban muzsikált, majd a leszerelés után a miskolci Héliosz együttesben énekelt. A karosszéria lakatosból lett vállalkozó hatékonyan segí­tette fia (Ifj. Orosz Győző) karrierjét, aki a dobosok világában szerzett nagy elismerést. A szunnyadó tehetség, fia menedzselése közben újra zenélni kezdett. Tiszafüreden az általa megrendezett rock fesztiválon 1998-ban nagy sikert aratott a rock és country elemeket ötvöző muzsikájával, ennek hatására meghí­vták a franciaországi Duran Du Rock fesztiválra, ahol neves zenészekkel ismerkedett meg. Még ebben az évben megjelent egy lemez, az Orosz Győző Jr. Band, amelyen Varga János (ex-East), Gidófalvy Attila (Karthago, ős-Bikini), Závody János (Piramis), Donászi Tibor (ex-Edda) és Ifj. Orosz Győző működött közre. 1999-ben újra előállt egy zenei anyaggal, mely az Utazz Velünk cí­met viselte. Ezt követően Orosz Győző meghí­vást kapott a Sitkei fesztiválra, ahol Németh Gábor, Jenei Szilveszter és Margit József (Kormorán) kí­sérte. A sikert siker követte. Jenei Szilveszter zeneszerző és Németh Gábor felkérték, hogy szerepeljen az '56-os rockoperában, ahol Tunyogi Péterrel és Vikidál Gyulával léphetett szí­npadra. 2001-ben lemezszerződést ajánlott neki a Premier Art lemezkiadó, í­gy az új album már az ő védőszárnyaik alatt láthatott napvilágot egy klip kí­séretében, melyet Csillag Endre (ex-Edda) rendezett. 2002-ben megalakult új zenekara.

  Forrás: http://www.hardrock.hu

  Abádszalók, Tisza-tó Strand;
  Abádszalók , Strand út
  Tisza-tó
  Belépőjegy ára várhatóan: 0 Ft
  No Internet Connection