Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Los Andinos

  2016. július 15. 21:00

  Szabadtéri Színpad

  A Los Andinos együttes az Andok hegységben élő emberek népzenei anyagát gyűjti és adja elő közönségének, innen ered választott nevük: Los Andinos (andokiak).
  A Los Andinos együttes diákzenekarként jött létre 1982 őszén Székesfehérváron. A dél-amerikai Andok-hegységben élő népek változatos és gazdag népzenei anyagát adják át zenéjükkel, melyekhez saját gyűjtő útjaikon szerzett tapasztalatokból építkeznek. Az általuk megszólaltatott dallamokat származásuknak megfelelően spanyol, ajmara vagy kecsua nyelven szólaltatják meg. A dalok a hagyományos andoki hegyvidék lakóinak mindennapjait örökítik meg. Az együttes előadásmódjával is a hagyományőrzésre törekszik, így a dalok eredeti népviseletben kerülnek előadásra. Az együttes Magyarország városaiban koncerteket is ad, illetve saját rendezésű programokon vesz részt, valamint meghívott vendégként népszerűsítik hazánkban az andoki népzenét.

  Forrás: Wikipédia
  Los Andinos
  Los Andinos
 • A belépőjegy ára: 2500 Ft. Bővebb információ:
 • Abádszalók, Tisza-tó Strand, Szabadtéri Színpad ;
  Abádszalók , Strand út
  Tisza-tó
  No Internet Connection