Köszönjük, hogy érdekelte Önöket az idei nyári szezon!

Köszönjük, hogy ennyire érdekelte Önöket az idei szezon!

Mikor a honlapunk statisztikáját figyeltem, bizony örültem.

Sok látogató volt mindig a nyár folyamán az oldalainkon, ami azt bizonyítja számomra, hogy érdekelte Önöket, mi van nálunk.

Az Abádszalóki Nyár rendezvényei a vártnál több embert vonzott, igaz töredékét sem a pár évvel ezelőtti nyaraknak. A válság még ma is megviseli a turizmust, még, ha kicsi javulás is látható.

Az idei statisztikánk jól mutatkozott, mely szerintem azért a jövőbe tekintve meg is hozza gyümölcsét Abádszalóknak. Íme egy kis bemutató egy augusztus elei napból:

látogatóinklátogatottságunk

 

 

 

 

 

 

Kattintson a képekre a nagyobb megjelenésért!

 

A közösségi oldalainkról:

A Facebook oldalunk is jól teljesített, hiszen már kilencezer felett van a követőink száma: Szálláshelyünk közösségi oldala., ha Ön még nem követőnk, akkor most azt könnyen és gyorsan pótolni tudja.

Blogaink oldalain belepillanthattak a nyári programokba a látogatók. http://tisza-to.blogspot.hu/, illetve http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=abadszalok

Ha már a statisztikánál tartunk, oldalainkat is nagy számban ajánlották, megosztották, illetve értékelték a kedves látogatók, amit szintén nagyon megköszönünk. Reméljük a nyár elteltével sem hagy alább a látogatói kedv és a  jövő évben is ekkora érdeklődés lesz Abádszalók, a Tisza-tó és szálláshelyünk iránt.

Köszönjük!

 
No Internet Connection