Abádszalók Szállás

A vidék vonzásában, a Tisza-tónál - Szálláshely

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Szálláshelyekről
Programokról
Abádszalókról
Kiadó üzlethelyiségek
Elérhetőségeink telefonon

Üdvözöljük honlapunkon!Az Abádszalóki Nyár kinyitja kapuit a 2013-as évben.

Üdvözöljük honlapunkon!

Elkezdődik a szezon a nagy kánikula után.

Egy kis bemelegítés.

Pénteken  Esti Party koncert melegíti be az Abádszalóki nyár Fesztiválszínpadját. Este a Vision Beach diszkó két lemezlovasa Bánffy és Blero megindítja a nyarat a pult mögül - Summer Open Night! A programokat itt tekintheti meg.

Szombaton hivatalos Szezonnyitó Ünnepség.

A fesztiválszínpadon 21 órától Szűcs Judith szórakoztatja a közönséget, 22 órakor Tűzijáték adja az ünnepi hangulatot, majd Hevesi Tamás áll a színpadra. A Vision Beach Dj pultjánál a Beach Team - Sound Boot The Beach.

Abádszalók Szezonnyitó 2013

Nagy igyekezettel készültek a parton dolgozók a nyárra. A téli vízállásról a nyárira átállás után sok hordalékot kellett eltakarítani, rengeteg sulymot  hozott ki a víz, a part parkosítása, virágosítása és az épületek, korlátok festése sok embernek adott munkát. Sok időt, pénzt és energiát emésztett fel a part vendégvárásra alkalmas állapotának kialakítása. Látványos átalakulása volt a strandnak a tavasz óta, valóban látszik, nem csak a vendégek várták ezeket a napokat, mikor megnyithat a strand. A vendéglátás komoly és költséges feladat, melyben a befektetett energia sajnos nem mindig térül meg. Most lássuk, mivel indít a nyár!

Fel
No Internet Connection