Ugorjon fejest a nyárba, vegyen részt a Tisza-tó Átúszón!

Ideális az idő a Tisza-tó átúszáshoz!

Bulizzon egyet az Esti Party fesztiválzenekarral, nézze meg Antal Timit, ússza át a tavat, este pedig élvezze Caramel koncertjét!

2013 augusztus 2. Fesztiválszínpad.

Szabadtéri Buli a 2007-ben alakult Esty Party fesztiválzenekarral.  Az esti sztárvendég a 30 éves Antal Timi.

Timi 2008-ban, majd 2010-ben indult a Megasztár műsorában, de nem lett nagyobb sikerre, viszont 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahol párbaj nélkül a 2. helyezettként végzett, ezzel ő lett az év női hangja.

Vision Beach

DJ: Kincses Szabi, Blero
Aktiv Radio Show Part III.

2013 augusztus 3.

Tisza-tó Átúszó VersenyTisza-tó átúszó

Az időjárás előrejelzés szerint szombaton, a Tisza-tó Átúszó Versenyre derűs égbolt várható, 35°C hőmérséklettel, csapadék nélkül fog a verseny lezajlani. A 11km/órás észak-keleti szél, ami várható pont hátszelet ad a résztvevőknek. A hétvége ideális idő lesz a vízi megmérettetésre.

21 órai kezdettel a Tisza-tó Strand előtti parkolóba a Megasztár második szériájának győztese, a Fonogram-díjas énekes Caramel ad  koncertet. A koncert mindenki számára belépődíj köteles. A szállásadók által adott esti belépő ide sajnos nem ad belépésre jogosultságot.

A belépőjegy ára 1500 Ft!

Vision Beach

DJ: Tutó, Beach Team

99 Pezsgő Éjszakája -pezsgőosztás

A Tisza-tó Szépe szépségverseny eredménye:

XXIV. Tisza-Tó Szépe Szépségverseny győztese Poherelec Noémi lett, első udvarhölgye Hermesz Tímea, második udvarhölgye pedig Boldogh Boglárka

Tisza-tó szépe eredmény

No Internet Connection