Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Ugorjon fejest a nyárba, vegyen részt a Tisza-tó Átúszón!

  Ideális az idő a Tisza-tó átúszáshoz!

  Bulizzon egyet az Esti Party fesztiválzenekarral, nézze meg Antal Timit, ússza át a tavat, este pedig élvezze Caramel koncertjét!

  2013 augusztus 2. Fesztiválszínpad.

  Szabadtéri Buli a 2007-ben alakult Esty Party fesztiválzenekarral.  Az esti sztárvendég a 30 éves Antal Timi.

  Timi 2008-ban, majd 2010-ben indult a Megasztár műsorában, de nem lett nagyobb sikerre, viszont 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba, ahol párbaj nélkül a 2. helyezettként végzett, ezzel ő lett az év női hangja.

  Vision Beach

  DJ: Kincses Szabi, Blero
  Aktiv Radio Show Part III.

  2013 augusztus 3.

  Tisza-tó Átúszó VersenyTisza-tó átúszó

  Az időjárás előrejelzés szerint szombaton, a Tisza-tó Átúszó Versenyre derűs égbolt várható, 35°C hőmérséklettel, csapadék nélkül fog a verseny lezajlani. A 11km/órás észak-keleti szél, ami várható pont hátszelet ad a résztvevőknek. A hétvége ideális idő lesz a vízi megmérettetésre.

  21 órai kezdettel a Tisza-tó Strand előtti parkolóba a Megasztár második szériájának győztese, a Fonogram-díjas énekes Caramel ad  koncertet. A koncert mindenki számára belépődíj köteles. A szállásadók által adott esti belépő ide sajnos nem ad belépésre jogosultságot.

  A belépőjegy ára 1500 Ft!

  Vision Beach

  DJ: Tutó, Beach Team

  99 Pezsgő Éjszakája -pezsgőosztás

  A Tisza-tó Szépe szépségverseny eredménye:

  XXIV. Tisza-Tó Szépe Szépségverseny győztese Poherelec Noémi lett, első udvarhölgye Hermesz Tímea, második udvarhölgye pedig Boldogh Boglárka

  Tisza-tó szépe eredmény

  No Internet Connection