peterszaboszilvia e1dd0

 

Kíváncsi vagy a szépségekre, szereted a fémzenét, vagy a diszkót?

Itt a helyed Abádszalókon!

2013 július 12.-én

 Bulizz a RetroZóna zenekarral, a sztárvendég Péter Szabó Szilvia, a NOX együttes tagja.
Az esti programot fokozza a Vision Beach hangulata, ahol a DJ.-k Blero és Bánffy lesznek, az est Blero And Banffy Celebrations elnevezéssel dübörög tovább.

2013 július 13.-án  Abádszalók 2013 július 12-13

Megtudjuk, kik azok a hölgyek, akik versenybe szállnak a XXIV. Tisza-tó Szépe Szépségversenyen, és az Alpok Adria - Jász-Nagykun-Szolnok Megye Szépének versenyén.
Estére, Metál az ész! A gitárszólót a heavy metál magyar atyja a Pokolgép együttes adja meg.
Vision Beach lemezlovasai: Peterpan, Beach Team 
B.B.B Aqua Nigth
5 főnek élményhajózás!

Kis történelem a Pokolgép együttesről

A Pokolgép az 1980-as évek elején alakult magyar heavy metal együttes. Ők adták ki az első magyar heavy metal albumot, az 1986-ban megjelent Totális metál. A Kukovecz Gábor gitáros és Paksi Endre basszusgitáros által alapított zenekar Kalapács József énekessel az évtized második felében a legnépszerűbb heavy metal együttes volt Magyarországon.

A klasszikus felállású Pokolgépből 1990-ben vált ki Kalapács és a gitáros Nagyfi László, ekkor megalakították az Omen zenekart. Az új frontember Rudán Joe lett, akivel két újabb stúdióalbumot készített az együttes, végül a fiatalok diszkókorszaka miatt, a kereslet hiányának következtében 1994-ben feloszlottak.
A Kukovecz és Rudán körül újjászerveződött zenekar 1999-ben tért vissza a nagyszínpadra. Az újra megerősödő hazai heavy metal korszakban a Pokolgép is megtalálta a helyét. Azóta újból rendszeresen készítenek új albumokat, és koncertjeikkel nagy sikert aratnak itthon, valamint az országhatáron túl. Húsz év után, 2010 tavaszán távozott az együttesből Rudán Joe énekes, utódja Tóth Attila lett.
Ne feledjük: "Ameddig a föld kerek, mindig lesznek rockerek!"

No Internet Connection