Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  peterszaboszilvia e1dd0

   

  Kíváncsi vagy a szépségekre, szereted a fémzenét, vagy a diszkót?

  Itt a helyed Abádszalókon!

  2013 július 12.-én

   Bulizz a RetroZóna zenekarral, a sztárvendég Péter Szabó Szilvia, a NOX együttes tagja.
  Az esti programot fokozza a Vision Beach hangulata, ahol a DJ.-k Blero és Bánffy lesznek, az est Blero And Banffy Celebrations elnevezéssel dübörög tovább.

  2013 július 13.-án  Abádszalók 2013 július 12-13

  Megtudjuk, kik azok a hölgyek, akik versenybe szállnak a XXIV. Tisza-tó Szépe Szépségversenyen, és az Alpok Adria - Jász-Nagykun-Szolnok Megye Szépének versenyén.
  Estére, Metál az ész! A gitárszólót a heavy metál magyar atyja a Pokolgép együttes adja meg.
  Vision Beach lemezlovasai: Peterpan, Beach Team 
  B.B.B Aqua Nigth
  5 főnek élményhajózás!

  Kis történelem a Pokolgép együttesről

  A Pokolgép az 1980-as évek elején alakult magyar heavy metal együttes. Ők adták ki az első magyar heavy metal albumot, az 1986-ban megjelent Totális metál. A Kukovecz Gábor gitáros és Paksi Endre basszusgitáros által alapított zenekar Kalapács József énekessel az évtized második felében a legnépszerűbb heavy metal együttes volt Magyarországon.

  A klasszikus felállású Pokolgépből 1990-ben vált ki Kalapács és a gitáros Nagyfi László, ekkor megalakították az Omen zenekart. Az új frontember Rudán Joe lett, akivel két újabb stúdióalbumot készített az együttes, végül a fiatalok diszkókorszaka miatt, a kereslet hiányának következtében 1994-ben feloszlottak.
  A Kukovecz és Rudán körül újjászerveződött zenekar 1999-ben tért vissza a nagyszínpadra. Az újra megerősödő hazai heavy metal korszakban a Pokolgép is megtalálta a helyét. Azóta újból rendszeresen készítenek új albumokat, és koncertjeikkel nagy sikert aratnak itthon, valamint az országhatáron túl. Húsz év után, 2010 tavaszán távozott az együttesből Rudán Joe énekes, utódja Tóth Attila lett.
  Ne feledjük: "Ameddig a föld kerek, mindig lesznek rockerek!"

  No Internet Connection