Abádszalók Szállás

A vidék vonzásában, a Tisza-tónál - Szálláshely

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Szálláshelyekről
Programokról
Abádszalókról
Kiadó üzlethelyiségek
Elérhetőségeink telefonon

Üdvözöljük honlapunkon!Új év új remények! Utolsó simítások a nyár előtt.

Üdvözöljük honlapunkon!

Már készen áll szinte Abádszalók a nyár eljövetelére, amit egyenlőre az időjárás nem enged.

A szezonnyitóig még három hét van, de a strand kész a vendégek jövetelére, akik az időjárás miatt, meg a tanítási idő vége előtti idő miatt tisza-to strand abadszalok007sem jönnek egyenlőre.
Új év, új remények! Mindenki, akit érint az idegenforgalom, az elmúlt évek nehézségeiről beszél, s reménykedik abban, visszatér a város régi lüktetése. A tavalyi év már lámpást gyújtott a válság sötét alagútja végén, de mély volt a gödör, amiből ki kell mászni. Nem is beszélve a nagy jégverésről, mely egy éve sújtotta a községet. Az időjárás nem barátkozik a Tisza-tó régióval, az év kezdet is ezt igazolja, hiszen április elsején, azaz húsvét másnapján még a havat kellett lapátolni a máskor turistákkal tele utakon. "Nem volt még ilyen hosszú a tél!" -állítja pár idősebb lakos. Májusban még nem kellett befejezni a fűtést, mert három-négy hét kivételével, még május végén is fűteni kellett.

Nem számít semmi, várjuk a nyarat, a vendégeket,
tele vagyunk reményekkel és csakis ez a fő!

A vendéglátók kifestették a lakásokat, a szobák ajtaja nyitva áll a tömeg befogadására, hiszen mindenki, még ők is készülnek a nyárra.

Az idei évben többet várhatunk mint tavaly!

Sokan mondták, ennél kevesebb vendég már nem is lehet, mint tavaly volt. Na igen, ez már remény, mert legalább annyi lesz az idén is, ha nem több! Valószínű a válság mellékhatását érezhetjük még a háttérben, mivel sok embert letaszított.

Nálunk már kilábalni látszik a lakosság, megszűnt a munkanélküliség, ma nincs regisztrált munkanélküli Abádszalókon. Már is egy indok, amiért jobb a mostani év, mint az ezelőttiek! Aki tud és akar dolgozni, itt bizony dolgozik is! Büszkén mondhatja ezt a nem kis eredményt a község!

Ami mindenkit leköt, az a pótolhatatlan kézi munkaerő!

Bizony sok olyan dolog van egy idegenforgalommal foglalkozó községben, amit nem kis erőfeszítéssel, kézi munkával lehet csak megvalósítani. Sokan azt gondolják nem csinálnak a közmunkaprogram keretében dolgozók semmit, pedig azt is meg kellene látni, munkájuk nyomán egyre szebb és lakhatóbb lesz a város, tiszta a strand terület.

Fejlesztések minden irányban!

Az UNIO most segít nekünk, mert amit önerőből nem tudunk megoldani, pályázatok útján akkor is elérjük!

A kis lépés is fejlődés, legyen az akármilyen kicsi is, ha a köz javát szolgálja. Abádszalókon számtalan kis lépés jött, jön létre, de vannak azért nagy beruházások is. Az új élménypark kiépítése nem rövidtávú beruházás. Az idén már el is kezdték az új csúszda kiépítését, ami kis szerencsével a nyár nagy részében igénybe is vehető. Tervben vannak a játszóterek kialakítása a strandon. Sétálóutak, járdák kiépítése lesz a feladat a nyáron.

Egy dolog hiányzik nagyon Abádszalók községének, a médiában való szereplés!

Fel
No Internet Connection