Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  abad top de8a6


  Remek lehetőség a Kisokosban!

  Tudatos tervezéssel biztos a nyaralás!

  Mindent szeretsz tudni, mi vár, mikor nekiindulsz a nyaralásnak?
  Ha nem szereted a meglepetéseket, akkor nem árt tudni mindent, ami várhat. Legyenek naprakész információid!
  Mennyivel könnyebb megszervezni egy hosszú nyaralást, ha van segítséged, ahonnan tájékozódni tudsz, ahol választ találhatsz minden kérdésedre.
  Sajnos a programok megszervezése elég sok gondot okoz a szervezőknek, mikor gyorsan meg kell változtatni a programokat. Nem egyszer fordult már elő, hogy az utolsó pillanatban változott meg a program és nem maradt idő tájékoztatni a vendégeket.
   Erre is nyújt ideális megoldást a KISOKOS!
  Nem kell mást tenned, mint telefonodon engeded, hogy oldalunk kirakja ikonját a programjaid közé, úgy egy kattintéssal visszatalálsz hozzánk. INGYENES szolgáltatásunkkal első kézből értesülhetsz mindenről.
  Ha éppen helyi lakos vagy, az se vegye el a kedved, hiszen vannak olyan információk, ami téged is érint(het)i!
  További jó rovatolvasást kívánunk!
  - Madarasi lakás
  A Kisokos rovatait lentebb találod!

  

   Nagyon  megközelíti a Földet a tavaly felfedezett 2012 DA14 jelű kisbolygó ma.

  A közel százméteres és 130 000 tonnás meteor 1-2 kilométeres krátert hagyna, ha becsapódna. Kép a meteorról

  A 2012 DA14 jelű kisbolygó 2013 február 15.-én nagyon  megközelíti a Földet, a geostacionárius pályán, 36 000 kilométer magasan keringő műholdaknál is közelebb halad el mellettünk. A legnagyobb közelség 2013. február 15-én lesz, mindössze 22 500 kilométerre.
  Az aszteroidát és üstököst kutatók UCF (University of Central Florida) szerint nincs esély a becsapódásra
   Az égitestet a spanyol Observatorio Astronomico de La Sagra távcsövével azonosították a tavalyi év elején, és a földközeli kisbolygók közé sorolták.

  

  Tiszator-2013
  VII.Tiszator Böllérfesztivál

  tiszator 0 Az idén is megküzdhetnek a jelentkezők a Tiszatoron. Az abádszalóki böllérfalva versenyzői "ringbe" szállnak a legjobb böllér címéért. A verseny célja, hogy a jelentkező csapatok minél több kóstolójegyet gyűjtsenek be a vendégektől, amit pálinkával, pogácsával, süteménnyel és persze a toros kóstolással tudnak kicsalni a vendégekből. A pár száz forintos jegy ezen a napon kicsit mindenkit feljogosít a berúgásra és a gyomorrontásra.

  Böllérfalva kicsit visszarepíti a látogatókat az időben és a már divatból kimenő malacvágás hangulatát nyújtják mindenkinek egy csipetnyi fesztiváli fűszerrel.

  A környék legnagyobb gasztronómiai fesztiválját nem lehet kihagyni, hiszen itt a jókedv alapvető tulajdonság.

  Kívánunk mindenkinek jó szórakozást és kurta farkú malac farkát!

  Várjuk a rendezvényre 2013. március 8.-án és 9.-én!

  Damjanich út 19/1
  Csalogány út 31
  5241Abádszalók
  Magyarország

  Tiszator-2013

  

   A következőkben természetes, és háztartásunkban megtalálható alapanyagokat mutatunk be.

  Bőrünk – különös tekintettel a télnek leginkább kitett arcunk és kezünk – védelmében, azokra az esetekre, ha óvakodnánk a hideg szél hatásaitól, és azokra, amikor már a kiszáradást felszámoló gyógyírra van szükségünk.

  

  Az árvízvédelmi víztározóról

  Pusztataskonyban - az úgynevezett elzáró szegmenstáblák beemelésével - már 2011 nyár első felében befejeződött a tározó vízbeeresztő műtárgyának betonozása és acélszerkezet-építése. Mostanra a komplett vízbeeresztő zsilip elkészült, és a záróképességét is kipróbálták. Elkészültek a töltések és a hullámtéri burkolatok is.

  A vízbeeresztőhöz csatlakozó földmunkákkal is végeztek azokon a munkaterületeken, ahol már csatornatisztitas
  korábban lezárultak a régészeti feltárások.
  Befejeződött a 80 méter fesztávolságú közúti híd építése és a hozzá kapcsolódó útjavítás is. A hídtól délre elkészültek a mederkialakítással, a hullámtörő betonfogak kiépítésével, valamint a mindkét oldali töltések kivitelezésével és a területet keresztülszelő 22 kV-os kábel kiváltásával is. Megvalósult a Nagykunsági-főcsatorna töltésmagasítása az üzemi utakkal együtt, és a töltésekhez csatlakozó zsilipes, szivattyús berendezések is a helyükre kerültek.

  

  Hatalmas jégeső zúdult Abádszalókra.

  Abádszalók térségében az erős jégeső több épületet megrongált, amelynek sérültje is van. A strand területén ugyanis az erőteljes jégverés miatt összedőlt egy kisebb faház, amely alatt hárman tartózkodtak. Egyikőjük könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben.  -Írta a szoljon.hu

   

  No Internet Connection