Abádszalók Szállás

A vidék vonzásában, a Tisza-tónál - Szálláshely

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Szálláshelyekről
Programokról
Abádszalókról
Kiadó üzlethelyiségek
Elérhetőségeink telefonon

Üdvözöljük honlapunkon!Óvja a bőrét a hidegtől!

Üdvözöljük honlapunkon!

 A következőkben természetes, és háztartásunkban megtalálható alapanyagokat mutatunk be.

Bőrünk – különös tekintettel a télnek leginkább kitett arcunk és kezünk – védelmében, azokra az esetekre, ha óvakodnánk a hideg szél hatásaitól, és azokra, amikor már a kiszáradást felszámoló gyógyírra van szükségünk.

 

Arcunk védelmében

 

Olívaolajjal

 

Olívaolajat fürdővizünkhöz is adagolhatunk, hiszen egész testünkre jótékony hatást fejt ki, de maradjunk most a télnek egyik leginkább kitett testtájunknál, az arcunknál. Véd a kiszáradástól, rugalmassá tesz, tisztít az említett olaj, ha a következőket tesszük: az olívával teleengedett edénykét forró vízbe rakva melegítsük fel, majd a szintén forró vízben megmártott vattát merítsük az olajba. A langyossá vált vattával ezután törölgessük át arcunkat, és két-három perc elteltével mossuk le bőrünket!

 

Tojássárgájávalarcpakolás tojással

 

Nem is gondolnánk, hogy a hűtőszekrényben rejlő alaptáplálékaink milyen olcsó és hatékony módszert kínálnak arcbőrünk karbantartására.

A most következő maszk nemcsak a hidegben fennálló kiszáradásra gyógyír, de tisztítja is arcunk védőrétegét. Vegyük hozzá egy friss tojás sárgáját, egy evőkanál mézet és egy teáskanál olívaolajat! Készítsünk krémet az alapanyagokból, és vigyük fel vékonyan arcunkra!

Negyed óra után vattával lemosható a keverék, majd némi törölgetés után jöhet kedvenc hidratálókrémünk.

20 percig tartó, orkánerejű széllel kísért esőben a lehulló diónyi, kisebb almányi nagyságú jégdarabok 300-350 ingatlant rongáltak meg

Fel
No Internet Connection