Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Óvja a bőrét a hidegtől!

   A következőkben természetes, és háztartásunkban megtalálható alapanyagokat mutatunk be.

  Bőrünk – különös tekintettel a télnek leginkább kitett arcunk és kezünk – védelmében, azokra az esetekre, ha óvakodnánk a hideg szél hatásaitól, és azokra, amikor már a kiszáradást felszámoló gyógyírra van szükségünk.

   

  Arcunk védelmében

   

  Olívaolajjal

   

  Olívaolajat fürdővizünkhöz is adagolhatunk, hiszen egész testünkre jótékony hatást fejt ki, de maradjunk most a télnek egyik leginkább kitett testtájunknál, az arcunknál. Véd a kiszáradástól, rugalmassá tesz, tisztít az említett olaj, ha a következőket tesszük: az olívával teleengedett edénykét forró vízbe rakva melegítsük fel, majd a szintén forró vízben megmártott vattát merítsük az olajba. A langyossá vált vattával ezután törölgessük át arcunkat, és két-három perc elteltével mossuk le bőrünket!

   

  Tojássárgájávalarcpakolás tojással

   

  Nem is gondolnánk, hogy a hűtőszekrényben rejlő alaptáplálékaink milyen olcsó és hatékony módszert kínálnak arcbőrünk karbantartására.

  A most következő maszk nemcsak a hidegben fennálló kiszáradásra gyógyír, de tisztítja is arcunk védőrétegét. Vegyük hozzá egy friss tojás sárgáját, egy evőkanál mézet és egy teáskanál olívaolajat! Készítsünk krémet az alapanyagokból, és vigyük fel vékonyan arcunkra!

  Negyed óra után vattával lemosható a keverék, majd némi törölgetés után jöhet kedvenc hidratálókrémünk.

  20 percig tartó, orkánerejű széllel kísért esőben a lehulló diónyi, kisebb almányi nagyságú jégdarabok 300-350 ingatlant rongáltak meg

  No Internet Connection