Abádszalók Szállás

A vidék vonzásában, a Tisza-tónál - Szálláshely

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Horgásszon a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!

Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Szálláshelyekről
Programokról
Abádszalókról
Kiadó üzlethelyiségek
Elérhetőségeink telefonon

Üdvözöljük honlapunkon!Üdvözöljük honlapunkon!

 

Nem találja a helyét?
Stílusos Abádszalóki szállások – Nem luxus, Kiváltság…

Miért is kéretné annyit magát?
Nálunk van a szálláshelye: Abád!
Lába viszi, hova szíve húzza,
nálunk a cél és Önnél a kulcsa!

Miért mindig csak a Facebookon nyaral? Ne csak álmodozzon, élje meg!

Abádszalók szállás - www.abad.hu logo

Abádszalók az a hely, ahol a nyaralása lehet egyszerre mozgalmas, sportos, nyugodt, pihentető, vagy éppen buli, kikapcsolódás, esetleg meghitt, családias.

Ezt Ön dönti el!

Szereti érezni a hűs hullámokat? Élvezi, mikor a lóerők megmozdulnak ön alatt? Vonzódik a vad természethez? Lelkesedik a kihívásokra? Rajong a jó bulikért? Imádja a csendet? Oda van a kerékpározásért? Akkor tudja a megoldást: Abádszalók!

Természetesen, Mi!

Engedje meg Magának!

Lehet, most legyint egyet, azt mondja, tudom, ismerem, voltam már ott! Az lehet, de A Tisza-tavat nem hiszem, mert a tó mindig tartogat újat! A város pedig folyamatos megújulásba kezdett.

Összefogunk Önért!

Töltődjön fel természetesen, töltődjön fel stílusosan!

A Tisza-tó vadvizein, szigetein, kalandtúráin új élményeket szerezhet. A tavon egyedi sportszerekkel teheti próbára magát, de, ha ön a nyugalmat szereti, horgászhat a halakkal egyre jobban bővelkedő tóban, esetleg sétálhat a hallépcső csodálatos tájain.

Mit kínálunk mi?

Szállást olcsón Abádszalókon!

Nézze meg magánszállás ajánlatainkat!


Szállás a Tisza-tónál, Abádszalók városábanAjánljuk!
Abádszalók szállás - Madarasi Lakás képgaléria
Válasszon szállást nálunk és központjába lesz mindennek a Tisza-tónál!
Abádszalók szállás - Aranyhal Vendégház képgaléria
Abádszalók egyik legcsendesebb utcájában pihenésre és bulizásra ideális szálláshelyet ajánlunk!

Abádszalókon elsőként támogatjuk a nagy családosokat!

Elsőként támogatjuk, hogy tovább tudjon nyaralni!

Elsőként adunk a térségben konkrét árajánlatokat, engedményeket!

Elsőként mondjuk ki, jobban jár, ha nálunk foglal szállást!
A viszonteladói oldalak jutalékot kérnek a foglalásért, melyet kénytelenek vagyunk belekalkulálni a szállás árába. Igaz, Ön sem ellensége a pénzének? Ezt így csinálja az összes szállást üzemeltető! Látja, mennyivel olcsóbbak lettünk minden szállásnál?
De ez még mindig nem minden! Keresse akcióinkat!

Rólunk, nekünk írták!

Jól éreztük magunkat, Ajánlom mindenkinek! 
(Bálint József, 2014.08.19.)

Szerezzen élményeket, élje meg kalandjait!

Ki hagyná ezt ki?

Ha Ön nem szeretne kevés pénzből élményekkel teli nyaralást, ne is olvasson minket tovább, mert nem minket fog választani, nem nálunk találja meg a legdrágább szállást!

Harmonikus pihenés, vidéki elegancia.

Szálláshelyeink az Ön kényelmét hivatottak szolgálni, melyek jó szolgálatot tesznek a felhőtlen szórakozás alapjaihoz. A tiszta és rendezett körülmény jókedvűvé teszik a reggeli ébredéseket. A város friss levegője segíti a kellemes pihenést, a szép környezet pihenteti a szemet. Olyan helyet kínálunk, ahova mindig érdemes visszatérni. Személyes tapasztalatokból merem állítani, a nyaralás kimenetelét sokban befolyásolja a szálláshely. Nem állítom, hogy majdnem ingyen vagyunk, de nekünk nem is az a célunk, egyszer eljöjjön, s megkopasszuk! Szeretnénk elérni azt, jövőre is vissza jöjjön, ajánlani tudjon minket.
A pénzéért itt, Abádszalókon kap a legtöbbet, számoljon azzal, szálláshelyeink árai töredéke más turisztikai célpont szállásainak.(Már mennyit megspórolt velünk!) Meggyőződésünk, ha jól érzi magát, legközelebb is eljön hozzánk! Célunk, mikor Abádszalókon jár, ne kelljen a szálláshelyen gondolkodni, élvezni tudja a nyár, a környék a Tisza-tó minden lehetőségét, gyűjtse élményeit. Koncentráljon nyugodtan a nyaralásra, amennyiben minket választ.
Legyen olcsó és élményekkel teli a nyaralása Abádszalókon!
Szálláshelyét fizetheti Széchenyi Pihenő Kártyával is!

Miért pont minket válasszon?

Ha otthonosan akarja érezni magát, maradjon otthon!

Volt már úgy, nem érezte jól magát szálláshelyén? Sok panaszkodó ember mondta el nekem, volt olyan panziójuk, hol nem is bírtak tisztálkodni, vagy megesett, este tíz után nem volt áram. Nem kevesen panaszkodtak a tisztaság hiányáról. Önnek is voltak hasonló esetei?
Szereti jól érezni magát szabadságán? A szállodában bizony nem tud az ember teljesen ellazulni és a szabadidő eltöltése is korlátozott. Mi teszi lakályossá szálláshelyét? A szállodák a sablonos elrendezéseket tudnak csak nyújtani, hiányoznak a színek, a formák, ami kellemessé tesznek egy kvártélyt. Ezen tények ismeretében bátor színeket alkalmaztunk és (a hotelekben) rendhagyó formákat alakítottunk ki szálláshelyeinket, mely arra ösztönzi a szállóvendégeket, az élet katonás rendjéből kicsit lépjen ki, érezze azt, most nyaralni van. A rohanó világban itt kicsit végre megállhat pihenni. Sok fiatalnak nincs ideje barátkozni, párt keresni. Abádszalók viszont remek lehetőséget nyújt! Rengeteg fiatal látogat el hozzánk, pont azért, mert vonzzák az ilyen helyek a "magányos farkasokat"! Régen a Balaton volt a sláger, ma viszont egyre többen pártolnak át hozzánk, mert itt a Tisza-tavon több a lehetőség a kikapcsolódásra.  Sokan megpróbálhatják a vizet uralni, meglovagolni mindenféle sportszereken.  A strand homokjában az egyéni és csapatsportok több versenyén is megpróbáltathatja magát bárki (a nézőközönség pedig sok szerelemre éhes, fiatal lány)! A vízi ejtőernyőzésre és flyboard -ra viszont csak nálunk van lehetőség hazánkban! "Adrenalin földön, vízen, levegőben!" Olyan érzés, amely, ha valakit megérintett, újra és újra érezni akarja. Aztán a nyaralás végén mindig van miről mesélni otthon, mert valóban "Abádszalókon Élmény a Nyár!"  A Tisza-tavon a horgászás már sok csapatnak kultusszá vált, nem telhet el úgy év számukra, ne ennének az ízes tiszai halból, ami már messze földről híres. Természetesen a horgászoknak mindig az a hal a legfinomabb, amit saját maga zsákmányolt! A tavon madárrezervátum, vízi sétány, hallépcső található, mely az érintetlen vad világba kalauzolja a látogatókat. A Tisza-tavat körülölelő gát koronája kerékpárútnak van kialakítva, így kényelmesen körbe lehet biciklizni az egész tavat! A gátkorona egész nyáron le van zárva az autósforgalom előtt.
Ha el akar látogatni a városba, foglaljon nálunk olcsó szálláshelyet!

Szálláshelyeink az igények teljességgel való kielégítése miatt két csoportra vannak osztva. Szobákat vehetnek ki (Madarasi lakás) a vendégeink, vagy különálló házat (Aranyhal Vendégház), melyeknek részletes leírását a Szállás menüpont alatt találhatja meg!

Szeretne mindent első kézből tudni?

Olvassa rendszeresen az ingyenes Kisokost!

Cserébe mi ellátjuk tanácsokkal!

Engedje szabaddá fantáziáját!
Nyaraljon nálunk és a vágyai az ön valóságává válik!

Verhetetlen kalandokra vágyik? Itt a helye! Lenyűgöző tájakat akar látni? Csodálatos vízi túrákat szeretne? Jöjjön el!  Ismerkedne, kalandozna? Ezek mind várják itt a Tisza-tónál! Szeret horgászni? Imádja a csendet? Önnek Abádszalók az ideális hely a nyaralásra!


A szálláshely ára az érkező vendégek száma és a nyaralás ideje alapján kerül megállapításra!

Nézze meg jelenlegi ajánlatunkat!

Ha konkrét személyes ajánlatra volna szüksége, kérjen ajánlatot! Az árajánlatkérés nem kötelezi semmire!

Számos helyen megtalál minket az interneten, csak párat említve!Milyen szállásokat kínálunk?

Itt megtalálhatja az Önnek kedvező szálláshelyeket a Tisza-tónál, Abádszalókon

Mikor foglalhat nálunk?

Szobbák

Foglaljon apartmant

Munkás szállás

Ha Ön drága szálláshelyet keres, menjen a szallas.hu, trivago.hu, szallaskeres.hu, booking.com oldalaira, hiszen ott még jutalékot is kérnek a szálláshely árából!

Mi igyekszünk ezeket az oldalakat elkerülni, hiszen ezen foglalási rendszerek igaz, kényelmesebb keresést biztosítanak, viszont 14-25% jutalékot kérnek, amit természetesen a vendégekre terhel a szállásadó. Ha számítanak az árak is és olcsó szállást keres, jó helyen jár, keresse ajánlatainkat!
Fel