Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Közösség építés kedvéért megjelentünk a Facebookon.

  Link: www.facebook.com/Kontra.Madarasi

  Keressen minket a Facebook oldalunkon is, hogy a változásokról első kézből értesüljön! Ha szeretne hozzászólni a szálláshelyhez, itt meg is teheti azt, sőt, meg is oszthatja véleményét, hozzászólását!

  Miért is jó ez?

  Abádszalók, Madarasi lakás a Facebookon is

  A válasz nagyon egyszerű!

  • Mert első kézből értesülhet a változásokról. 
  • Mert egy közösség tagjává válhat.
  • Mert mások véleményét is olvashatja.
  • Mert tájékozódhat.
  • Mert mi mindent próbálunk napra készen tartani.

   

  Manapság mindenki, aki komolyan gondolja vállalkozását, megjelenik a közösségi oldalakon.

  Már-már kötelezővé válik egy Facebook oldal, ahol kapcsolatot tud tartani az ügyfelekkel. Ezek olyan ingyenes szolgáltatások, ahol az emberek nagy része elérhető közvetlenül. Ha valaki tagjává válik oldalunknak (meglájkolja azt), minden változásról azonnali értesítést kap, a jövőben nem kell keresgélni, hiszen ott van a Facebookon. A mi esetünkben itt találkozhatnak azok, akik megfordultak a szálláshelyen, ajánlhatják másoknak, elmondhatják tapasztalataikat.

  Miért fontos a vélemény?

  Nekünk azért, mert abból tudjuk, min kell változtatni, (ezzel nyilván több vendégre is számíthatunk), vagy mivel haladunk jó irányba. Ezzel a lehetőséggel sokat segítenek nekünk, illetve azoknak, akik a jövőben szeretnének nálunk nyaralni. Ezért is köszönjük mindazoknak, akik a véleményeiket megosztják velünk és másokkal.

  No Internet Connection