Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

  Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

  Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
  Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

  Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

  Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Urald a vizet a Tisza-tavon!

  Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

  Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

  Abád szállás

  Abádszalók - Tisza-tó

  Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

  Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


  

  Kerékpárral a Tisza-tó körül!

  Csodaszép vadvilág a Tisza-tó,
  Könnyen körbe bringázható,
  Pattanj hát a nyeregbe gyorsan,
  S járd be kerékpárosan!

   Az aktív pihenést egyre többen választják, ennek egyik legkifejezőbb eszköze a kerékpározás.

  Ma már sok biciklis járja be a gátkorona által biztosított, a vadvilágba betekintést engedő túraútvonalat. Lelkes csapatok sokasága vonul végig a községeket összekötő vízvédmű aszfaltozott útján. Azért van pár dolog, amit esetleg nem árt tudnod, mielőtt belevágsz a nagy túrába.
  A távolságot kétféleképpen sorolhatjuk be, van egy úgynevezett kiskör, melynek táva 70km, illetve van egy nagykör, mely 95km.
  Kerékpáros térkép
  Térkép kerékpárosoknak.
  A kisebb távra számolj nyugodtan 4-6 órát, ez idő alatt belefér egy kis nézelődés, kajaidő, esetleg egy fürdés is, de, ha te komoly biciklis vagy, 2 óra alatt is lazán megjárhatod. A hosszabb útvonalra rá kell szánnod egy egész napot.
  Eddig több helyen is zárva volt a strand a kerékpárosok előtt, így kénytelenek voltak azt közúton megkerülni, de ma már minden strandon át lehet menni kerékpárral.
  Tiszafüreden a 33. számú főúton nincs külön kerékpárút, itt a forgalomba kell közlekedned, de fel vannak rád készülve az autósok, ha normálisan közlekedsz, akadály nélkül megteszed ezt a röpke 7km-t.
  A gáton 31 km/h a megengedett legnagyobb sebesség gépjárművel. Itt autóval csak engedéllyel lehet közlekedni, de szezonban még úgy sem a gát szinte teljes hosszán. Amennyivel te is járművel mész a gátoldalhoz, jó ha tudod, csak a gát víz felőli oldalán parkolhatsz.
    A Tiszafüred - Poroszló közötti kerékpároshíd, mely sok érdeklődőt vonz hossza 280m, ez csak kerékpárosok részére épült.

  Kerékpároshíd Tiszafüred - Poroszló
  A híd a magasból

  Krékpárosoknak híd a Tisza-tavon
  A híd panorámaképe

  Gyakran Ismételt Kérdések

  GYIK

  Mekkora a Tisza-tó körbe kerékpáron?

  Végig jó az út?

  Sokan szoktak biciklizni a tó körúl?

  Kell valamilyen szálláshelyet foglalnom? Kell szállás!

  Gyerekekkel is neki lehet vágni?

  Mennyibe kerül ez a túra?

  No Internet Connection