Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Abádszalók, Tisza-tó Szállás SZÉP Kártya elfogadással!
Hungarian English German Bosnian Romanian Russian Serbian Slovak


Engedje szabaddá fantáziáját!
Nyaraljon nálunk és a vágyai az ön valóságává válik!

Mit értünk ez alatt?

Szerencsére a régiónkban hatalmas választék van az időtöltésre, az aktív és passzív kikapcsolódásra egyaránt, Abádszalók viszont központjában áll minden célpontnak. Ezért nálunk valóban a fantáziája szab határt a nyaralás kimenetelének.

Mi szívesen segítünk Önnek a nyaralása megszervezésében!

Ki ismerheti jobban a környéket, a lehetőségeket, ha nem mi, akik itt laknak? Ebben megint egyediek vagyunk, mert nem csak saját szolgáltatásainkat kínáljuk Önnek, Önöknek, hanem az élményeket, a helyet, amiért érdemes hozzánk jönnie!

Számunkra Ön van a középpontban! Nekünk fontos, hogy jól érezze magát!

Aki szereti a természetet, biztosan szívesen ellátogat a Tisza-tavi Ökocentrumba, vagy szívesen meglátogatja a Hortobágyi Nemzeti Parkot.

Aki szereti a Múzeumokat, vagy a történelem nyomait, érdemes megtekintenie a Horthy Kastélyt Kenderesen, a Babamúzeumot Abádszalókon, a szélmalmot Kunhegyesen, vagy a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájházat Tiszafüreden.

Aki a Templomokat szereti, láthat pár érdekeset a környéken, nem kell Egerbe utaznia. Kunhegyesen található az Alföld legnagyobb temploma.

Összegyűjtöttük pár látnivalót Abádszalók környékén, melyet mindenkinek érdemes meglátogatnia.

Amennyiben az aktív pihenés megszállottja, nem kell a szomszédba mennie, itt Abádszalókon minden fellelhető vízi sportot kipróbálhat, kerékpárral körbe tudja járni a Tisza-tavat, sport rendezvényeken vehet részt, este pedig bulizhat nagyokat.

Kunmadarason a rendszeres Motorostalálkozók és Gyorsulási Versenyek tehetik emlékezetessé a nyarat.

A Vendégkönyvünk szerencsére csupa pozitív visszajelzést tartalmaz,  mely jól tükrözi azon vendégek véleményét, akik már voltak nálunk.

Szem előtt tartjuk az Önök kényelmét, vágyait, mert tudjuk, a legjobb reklám az Önök pozitív véleménye, melyre számítunk, ami akár szóban, akár írásban jelenik meg, csak jó nevünket adják tovább.

Népszerűségünk jó mintája a Facebook oldalunk, ami jól tükrözi hitelességünket a piacon. A Kontra - Madarasi lakás és Aranyhal Vendégház már-már márkanévvé növi magát.

Mi is áll a kínálatunkban?

Harmonikus pihenés, vidéki elegancia.

Ha egy szóba kellene ezt foglalnunk, az Önök kényelmét kínáljuk!

Biztos pontot a nyaralásban, pihenést a fáradságban, felszabadulást a hétköznapokból.

Összeszedtük tömören, amit jó, ha tud rólunk, a szállások jellegéről.Szállás Abádszalók városábanAjánljuk!
Fizetési módok: Előre utalás, készpénz, SZÉP Kártya
5241 Abádszalók,
Damjanich út 19/1.
Vendégértékelés: 99%
Válasszon szállást nálunk és központjába lesz mindennek a Tisza-tónál!
Kétágyas szoba
3000 Ft/fő/éj + ifa
Háromágyas szoba
3000 Ft/fő/éj + ifa
Négyágyas szoba
3000 Ft/fő/éj + ifa

Fizetési módok: Előre utalás, készpénz, SZÉP Kártya
5241 Abádszalók,
Csalogány út 31.
Vendégértékelés: 98%
Abádszalók egyik legcsendesebb utcájában pihenésre és bulizásra ideális szálláshelyet ajánlunk!
Vendégház
30000 Ft/éj + ifa

Abádszalókon elsőként támogatjuk a nagy családosokat!

Elsőként támogatjuk, hogy tovább tudjon nyaralni!

Elsőként adunk a térségben konkrét árajánlatokat, engedményeket!

Elsőként mondjuk ki, jobban jár, ha nálunk foglal szállást!
A viszonteladói oldalak jutalékot kérnek a foglalásért, melyet kénytelenek vagyunk belekalkulálni a szállás árába. Igaz, Ön sem ellensége a pénzének? Ezt így csinálja az összes szállást üzemeltető! Látja, mennyivel olcsóbbak lettünk minden szállásnál?
De ez még mindig nem minden! Keresse akcióinkat!


Szallasbanner eceea

Abádszalók a múlt évtized végén sokat veszített hírnevéből, amit sajnos nehéz visszaszerezni.

Pár évvel ezelőtt érezni lehetett, valami nem stimmel a városban, amire rá is nyomta bélyegét a város csődhelyzete, de mára már elmondhatjuk, visszatértünk a helyes útra. Fejlesztések sokasága indult el a községben, mely bizony hosszútávú befektetésnek mutatkozik, mivel az akkor sok rossz tapasztalatot szerzett vendégek ma már nem szívesen térnek vissza. A város vezetése sokat tanult az akkori hibákból, ami nem nevezhető botlásnak. Mára a Strand helyzete kiegyensúlyozott, újra kész a vendégek megfelelő fogadására. Új területeket kell meghódítanunk szolgáltatásaink terén. Felismerve a hibát elkezdődtek a korrigálások kihasználva a hely páratlan lehetőségeit, adottságait. A lakosság felismerte, összefogás nélkül nem működhet tovább a turizmus. Aki nem hajlandó az együttműködésre, kiesik az idegenforgalomból. Lehet kicsit késett a változás, de reméljük, nem túlságosan, az elmúlt év is ezt támasztja alá. Tisztába vagyunk vele, komoly munka vár még ránk, hogy az Önök érdeklődését vissza tudjuk szerezni, de nekünk megéri az Önök igényeit szemelőt tartani, meghallani kéréseiket, mert nekünk is fontos, hogy minket válasszanak.

Nagy kérdés a közbiztonság, mely terén ismét hatalmas változásokat értünk el, mára talán a legbiztonságosabb turisztikai célpont lettünk. Igaz, ezt semmilyen statisztikával nem tudom alátámasztani, csak a saját tapasztalatomra tudok támaszkodni. Vendégeinket rendőrök, polgárőrök, biztonsági őrök védik.

Fejlesztéseinkben szerepel egy új csúszdarendszer, játszóterek a parton, vízen, látványos épületek a parton, sétányok kialakítása...

Olvassa honlapunkat rendszeresen!

 header 29608

Az olvasók értékelése: 4.9994266055046 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Fel