Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Vágyj a szépre, a kényelemre, vágyakozz oda, ahol jól érzed magad!

    Nézd meg szálláshelyeinket és meglátod, már nem akarsz tovább keresni! Ár-érték arányában mi vagyunk a legjobbak.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Fedezd fel Tisza-tó szépségeit!

    Igazi vadvízi világ rejtelmeit kutathatod fel. Megfigyelheted az állatok és növények világát, ha vonz a természet.
    Ha téged inkább a múzeumok, templomok és egyéb romok, illetve a gasztronómia vonz, itt akkor is megtalálod, mivel tudod kellemesen tölteni az idődet.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Légy aktív nyaraló, biciklizd körbe a Tisza-tavat!

    Legjobb célkitűzés, hogy megtedd ezt a távot! Azért is jó ez neked, mert a mozgás mellet láthatod a vidék változatos, gyönyörű tájait. Ezt nem hagyhatod ki!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Légy büszke horgász és fogd ki a álmaid halát!

    Etesd, cserkészd, fáraszd, akaszd és mutasd meg a világnak, te előled nem bújhat meg semmilyen hal, mert te egy belevaló horgász vagy!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Urald a vizet a Tisza-tavon!

    Ne hagyd, hogy a víz legyen az úr, győzd le minden téren! A vízről megtekintve sok rejtelmet fedezhetsz fel a tavon. Olyan szigeteket találhatsz, ahol akár egy bulit is megcsaphatsz. Csak arra kérünk, ne szemeteld össze a környezeted!

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Kapcsolódj ki nálunk kicsit és nyaralj egy nagyot!

    Színes programok várnak a hűs víz mellett. Abádszalók a bulikról, koncertekről híresült el, de ma már inkább a családokra, ökoturistákra és sportkedvelőkre rendezkedett be a város. Mióta nincs esti bulizgatás, azóta van közbiztonság. A megújult strand színvonalas szolgáltatásokkal vár.

    Abád szállás

    Abádszalók - Tisza-tó

    Ha van elképzelésed, vállalkozz nálunk!

    Abádszalók két forgalmas helyén kínálunk kiadó üzlethelyiségeket. Ha eldöntötted, hogy mit szeretnél kezdeni, saját magadra kívánsz támaszkodni és eléggé hiszel is magadban, a következő lépés, hogy megkeresel minket, hogy megtudd, van e szabad hely. Nem ígérjük, hogy lesz is, de érdemes megpróbálnod.


    
    Strandkézilabda 2018

    Stand Up Est Brutival és Ricsifiúval

    2018. Július 14.

    Tóth Imre (Bruti) és Kertész Rihárd (Ricsifiú) Stand Up Comedy képviseletében mozgatja meg nevetőizmainkat.
    Bruti" azaz Tóth Imre népszerű humorista, zenész, 2008-2014. a Dumaszínház tagja volt, 2014-től szabadúszó. A Rádiókabaréban indult, ahol máig fellép humoros dalaival és stand-up műsoraival. 2008-ban, a Comedy Central Bemutatja műsor állandó fellépője lett. 2010-től, a mai napig rendszeresen szerepel az RTL Klub, Showder Klub műsorában. A médiaszereplések ellenére sokkal jobban kedveli az élő fellépéseket, mert ott érzi igazán elemében magát.
    Forrás: Humorellátó Produkciós Iroda - www.humorellato.hu
    Valahol messze-messze.... egy távoli kukoricásban, a szabolcsi napsütésben, dologidőben megfogant korunk józan parasztja: Ricsifiú. Eddigi élete során számtalan dologról derült ki, hogy hülye hozzá, így őt egyenes út vezette a Dumaszínházba, ahol hozzá hasonló idiótákat pártfogolnak. Nézi ezt a furcsa világot, próbál eligazodni benne, ha pedig bajba kerül, mindig van nála egy kis rántott hús alufóliában és gyümölcspárlat a belső zsebben. Minden este más, ahogy a közönség sem lehet kétszer ugyanaz. Egyetlen dolog, ami nem változik, a kalap a fején, és a szeretet, amivel várja Önt. EGY KALAPPAL: Színészből lett komédiás, ismerős hangú vicces ember. A vidéki emberek városi hangja, a nagyvárosban élő falusi legény. A szolgálati halottaskocsi vidám lelkű idomárja, a Morzsi-gyászoló locsolkodó-bajnok, az ibrányi Ricsifiú élethű mása, lemezlovas, a közszolgálat valódi hangja.
    forrás: www.humorelláto.hu
    Abádszalók, Tisza-tó Strand;
    Abádszalók , Strand út
    Belépő várhatóan: 0 Ft

    No Internet Connection