Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Abádszalók, Tisza-tó Szállás SZÉP Kártya elfogadással!
Hungarian English German Bosnian Romanian Russian Serbian Slovak


Tekintse meg a kiadó szobákat képekben!

Abádszalók Szoba kiadóAbádszalók Szoba kiadó- utcafrontAbádszalók Udvar designAbádszalók kiadó szoba- UdvarAbádszalók kiadó szoba- Udvar desingAbádszalók kiadó szoba- Udvar felürőlAbádszalók kiadó szoba- ebédlőAbádszalók kiadó szoba- konyhaAbádszalók kiadó szoba- konyhaAbádszalók kiadó szoba- szobaAbádszalók kiadó szoba- fürdőszoba

Nagyobb képek eléréséhez kattintson a képre!

Van, akinek elég csak egy szoba!

A Tisza-tó partjánál, Abádszalók központjában kínáljuk szálláshelyünket olcsón. Igyekszünk komfort érzete teljes kialakításában. Kínálatunk széles körben igazodik a vendégekhez. A hely klímával van felszerelve, a szobáinkat kábel TV, a fürdőszobát zuhanyzóval és sarokkáddal szereltük fel, a konyhában minden eszközt megtalál, ami a főzéshez és étkezéshez kell. Az udvarban szalonnasütő a partikhoz, kerti pihenő az esti sörözgetéshez. Gyermekeknek homokozó és játékok hozzák el a jókedvet. Kis gyermekeket is tudunk fogadni, amennyiben azt előre jelzik nekünk, hogy kell kiságy, etetőszék…  A mi (szállásadók) közelségünk miatt sok kívánságot tudunk teljesíteni, szinte semmi nincs, ami nem lenne megoldható, bizalommal fordulhat hozzánk kérdéseivel, kéréseivel, állunk kedves vendégeink rendelkezésére. Nekünk számít, hogy jól érezze magát, s elégedetten, kellemes élményekkel térjen haza, hiszen visszavárjuk.

Abádszalókon fejlett turizmus igazodik az idelátogatókhoz, ezért nagyon jó választás a nyaraláshoz. Honlapunkon a programokat is megnézheti, hogy mielőbb dönteni tudjon.

Ha tetszett a képeken bemutatott hely, szobák, vegye fel a kapcsolatot mihamarabb velünk, hogy szabad legyen Önnek.

Számítunk rá, jó hírünket tovább viszi, és újabb vendégeket hoz hozzánk.

Mert másnak is kiadó a szálláshely!

Végül egy kis ráadás!

Abádszalók kiadó szoba- VirágokAbádszalók kiadó szoba- szökőkút

Az olvasók értékelése: 4.9512695562965 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Fel