Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Abádszalók, Tisza-tó Szállás SZÉP Kártya elfogadással!
Hungarian English German Bosnian Romanian Russian Serbian Slovak


Tekintse meg kiadó különálló házunkat képekben!

Abádszalók lakás kiadó- táblaAbádszalók lakás kiadó- utcafrontAbádszalók lakás kiadó- szembőlAbádszalók lakás kiadó- udvarbólAbádszalók lakás kiadó- konyhaAbádszalók lakás kiadó- konyhaAbádszalók lakás kiadó- szoba ágyszoba franciaágyAbádszalók lakás kiadó- szobaAbádszalók lakás kiadó- szobaAbádszalók lakás kiadó- fürdőszoba

Nagyobb képek eléréséhez kattintson a képre!

Ha kell egy kis kikapcsolódás...

Abádszalókon, a Tisza-tó partjánál kínálunk különálló házat olcsón!
Akadálymentes szálláshely csendes, nyugodt környezetben.Hozza magával házi kedvencét (kutya, macska...)! Nézze meg képeinket, amennyiben tetszett, foglalja le mihamarabb, hogy szabad legyen Önnek a nyaralásra!

Sok baráti társaság kedvenc helye lett a szálláshely.

A lakást rendszeresen igénybe szokták venni baráti társaságok, horgászok, vadászok, magányra vágyó családok – párok, túrázók. Kiszakadva a nagyvárosok zajából egy lelassult világnak tűnhet az egész környék, amit nagyon sokan szoktak keresni. A pihenésre kiváló hely, de bulizásra is érdemes beszervezni ide az éjszakákat.  Egy autónak garázst is tudunk biztosítani. Elhozhatja házi kedvencét, hisz neki is jár a nyaralás! A konyha fel van szerelve a főzéshez és étkezéshez szükséges eszközökkel a kert partizásra alkalmas. A ház akadálymentes.  Verandája félig beépített, este sörözgetésre, vagy az ebéd elfogyasztására kiválóan alkalmas. Ha kérése van, rugalmasan meg tudunk szinte bármit oldani.

Aki kora nyáron érkezik, még cseresznyét is tud szedni az udvarban levő óriási cseresznyefáról.

Az olvasók értékelése: 4.9030848329049 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Fel