Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Abádszalók, Tisza-tó Szállás SZÉP Kártya elfogadással!
Hungarian English German Bosnian Romanian Russian Serbian Slovak


Nem találja a helyét?
Szállások Abádszalókon Szép kártyával is!

Abádszalók szállás - www.abad.hu logo

Miért is kéretné annyit magát?
Nálunk van a szálláshelye: abád!
Lába viszi, hova szíve húzza,
nálunk a cél és Önnél a kulcsa!

Ne csak álmodozzon, élje meg!

MKB-OTP-KH-SZEP-Kartya-elfogadohelyek vagyunk

Abádszalók az a hely, ahol a nyaralása lehet egyszerre mozgalmas, sportos, nyugodt, pihentető, vagy éppen buli, kikapcsolódás, esetleg meghitt, családias.

Ezt Ön dönti el!

Szereti érezni a hűs hullámokat? Élvezi, mikor a lóerők megmozdulnak ön alatt? Vonzódik a vad természethez? Lelkesedik a kihívásokra? Rajong a jó bulikért? Bolondul valamelyik együttesért? Imádja a csendet? Oda van a kerékpározásért? Akkor tudja a megoldást: Abádszalók!

Engedje meg Magának!

Lehet, most legyint egyet, azt mondja, tudom, ismerem, voltam már ott! Az lehet, de A Tisza-tavat nem hiszem, mert a tó mindig tartogat újat, a város pedig folyamatos megújulásba kezdett.

Összefogunk Önért!

Töltődjön fel természetesen, töltődjön fel stílusosan!

A Tisza-tó vadvizein, szigetein, kalandtúráin új élményeket szerezhet. A tavon egyedi sportszerekkel teheti próbára magát, de, ha ön a nyugalmat szereti, horgászhat a halakkal egyre jobban bővelkedő tóban, esetleg sétálhat a hallépcső csodálatos tájain.

Mit kínálunk mi?

Szállást olcsón Abádszalókon!
Nézze meg magánszállás ajánlatainkat!


Szállás Abádszalók városábanAjánljuk!
Fizetési módok: Előre utalás, készpénz, SZÉP Kártya
5241 Abádszalók,
Damjanich út 19/1.
Vendégértékelés: 99%
Válasszon szállást nálunk és központjába lesz mindennek a Tisza-tónál!
Kétágyas szoba
3000 Ft/fő/éj + ifa
Háromágyas szoba
3000 Ft/fő/éj + ifa
Négyágyas szoba
3000 Ft/fő/éj + ifa

Fizetési módok: Előre utalás, készpénz, SZÉP Kártya
5241 Abádszalók,
Csalogány út 31.
Vendégértékelés: 98%
Abádszalók egyik legcsendesebb utcájában pihenésre és bulizásra ideális szálláshelyet ajánlunk!
Vendégház
30000 Ft/éj + ifa

Abádszalókon elsőként támogatjuk a nagy családosokat!

Elsőként támogatjuk, hogy tovább tudjon nyaralni!

Elsőként adunk a térségben konkrét árajánlatokat, engedményeket!

Elsőként mondjuk ki, jobban jár, ha nálunk foglal szállást!
A viszonteladói oldalak jutalékot kérnek a foglalásért, melyet kénytelenek vagyunk belekalkulálni a szállás árába. Igaz, Ön sem ellensége a pénzének? Ezt így csinálja az összes szállást üzemeltető! Látja, mennyivel olcsóbbak lettünk minden szállásnál?
De ez még mindig nem minden! Keresse akcióinkat!

Ingyen belépő ajándékba!

Ki hagyná ezt ki?

Ha Ön nem szeretne kevés pénzből élményekkel teli nyaralást, ne is olvasson minket tovább, mert nem minket fog választani!

Harmonikus pihenés, vidéki elegancia.

Szálláshelyeink az Ön kényelmét hivatottak szolgálni, melyek jó szolgálatot tesznek a felhőtlen szórakozás alapjaihoz. A tiszta és rendezett körülmény jókedvűvé teszik a reggeli ébredéseket. A város friss levegője segíti a kellemes pihenést, a szép környezet pihenteti a szemet. Olyan helyet kínálunk, ahova mindig érdemes visszatérni. Személyes tapasztalatokból merem állítani, a nyaralás kimenetelét sokban befolyásolja a szálláshely. Nem állítom, hogy majdnem ingyen vagyunk, de nekünk nem is az a célunk, egyszer eljöjjön, s megkopasszuk! Szeretnénk elérni azt, jövőre is vissza jöjjön, ajánlani tudjon minket.
A pénzéért itt, Abádszalókon kap a legtöbbet, számoljon azzal, hogy szálláshelyeink árai töredéke más turisztikai célpont szállásainak, ráadásul ingyenes belépőt biztosítunk a strandra.(Már mennyit megspórolt velünk, hogy nem ad ki azért, amiért másnak fizetni kell!) Meggyőződésünk, ha jól érzi magát, legközelebb is eljön hozzánk! Célunk, mikor Abádszalókon jár, ne kelljen a szálláshelyen gondolkodni, élvezni tudja a nyár, a környék a Tisza-tó minden lehetőségét, gyűjtse élményeit. Koncentráljon nyugodtan a nyaralásra, amennyiben minket választ.
Legyen olcsó és élményekkel teli a nyaralása Abádszalókon!
Szálláshelyét fizetheti Széchenyi Pihenő Kártyával is!

Miért pont minket válasszon?

Ha otthonosan akarja érezni magát, maradjon otthon!

Volt már úgy, hogy nem érezte jól magát szálláshelyén? Sok panaszkodó ember mondta el nekem, hogy volt olyan panziójuk, hol nem is bírtak tisztálkodni, vagy megesett, este tíz után nem volt áram. Nem kevesen panaszkodtak a tisztaság hiányáról. Önnek is voltak hasonló esetei?
Szereti jól érezni magát szabadságán? A szállodában bizony nem tud az ember teljesen ellazulni és a szabadidő eltöltése is korlátozott. Mi teszi lakályossá szálláshelyét? A szállodák a sablonos elrendezéseket tudnak csak nyújtani, hiányoznak a színek, a formák, ami kellemessé tesznek egy kvártélyt. Ezen tények ismeretében bátor színeket alkalmaztunk és (a hotelekben) rendhagyó formákat alakítottunk ki szálláshelyeinket, mely arra ösztönzi a szállóvendégeket, hogy az élet katonás rendjéből kicsit lépjen ki, érezze azt, hogy most nyaralni van. A rohanó világban itt kicsit végre megállhat pihenni. Sok fiatalnak nincs ideje barátkozni, párt keresni. Abádszalók viszont remek lehetőséget nyújt! Rengeteg fiatal látogat el hozzánk, pont azért, mert vonzzák az ilyen helyek a "magányos farkasokat"! Régen a Balaton volt a sláger, ma viszont egyre többen pártolnak át hozzánk, mert itt a Tisza-tavon több a lehetőség a kikapcsolódásra.  Sokan megpróbálhatják a vizet uralni, meglovagolni mindenféle sportszereken.  A strand homokjában az egyéni és csapatsportok több versenyén is megpróbáltathatja magát bárki (a nézőközönség pedig sok szerelemre éhes, fiatal lány)! A vízi ejtőernyőzésre és flyboard -ra viszont csak nálunk van lehetőség hazánkban! "Adrenalin földön, vízen, levegőben!" Olyan érzés, amely, ha valakit megérintett, újra és újra érezni akarja. Aztán a nyaralás végén mindig van miről mesélni otthon, mert valóban "Abádszalókon Élmény a Nyár!"  A Tisza-tavon a horgászás már sok csapatnak kultusszá vált, nem telhet el úgy év számukra, hogy ne ennének az ízes tiszai halból, ami már messze földről híres. Természetesen a horgászoknak mindig az a hal a legfinomabb, amit saját maga zsákmányolt! A tavon madárrezervátum, vízi sétány, hallépcső található, mely az érintetlen vad világba kalauzolja a látogatókat. A Tisza-tavat körülölelő gát koronája kerékpárútnak van kialakítva, így kényelmesen körbe lehet biciklizni az egész tavat!
Ha el akar látogatni a városba, foglaljon nálunk olcsó szálláshelyet! Sőt, hogy nyaralását még olcsóbbá tegyük, ajándékba ingyenes strandbelépőt biztosítunk vendégeink részére! Szálláshelyeink az igények teljességgel való kielégítése miatt két csoportra vannak osztva. Szobákat vehetnek ki (Madarasi lakás) a vendégeink, vagy különálló házat (Aranyhal Vendégház), melyeknek részletes leírását a Bemutatkozunk/Szállás menüpont alatt találhatja meg!

Mert mi SZÉP Kártya elfogadóhelyek vagyunk!

Ha mindent ki bír használni, a nyaralása így szinte ajándék!

Szeretne mindent első kézből tudni?
Olvassa rendszeresen az ingyenes Kisokost!
Cserébe mi ellátjuk tanácsokkal!

Engedje szabaddá fantáziáját!
Nyaraljon nálunk és a vágyai az ön valóságává válik!

Verhetetlen kalandokra vágyik? Itt a helye! Lenyűgöző tájakat akar látni? Csodálatos vízi túrákat szeretne? Jöjjön el! Kíváncsi pár hírességre? Megnézne egy hatalmas koncertet, vagy féktelenül bulizna egy nagyot? Ismerkedne, kalandozna? Ezek mind várják itt a Tisza-tónál! Szeret horgászni? Imádja a csendet? Önnek Abádszalók az ideális hely a nyaralásra!

Fizethet készpénzen kívül előre utalással, Üdülési Csekkel, SZÉP Kártyával

(elfogadunk OTP SZÉP Kártyát, K&H SZÉP Kártyát, MKB SZÉP Kártyát is),
illetve Cafeteria Card -dal is.

Felhívom figyelmét minden SZÉP Kártyával, Üdülési Csekkel, vagy Cafetéria Carddal fizető vendégeinknek, hogy az idegenforgalmi adó csak készpénzzel fizethető, mivel a forgalmazó bankok jutalékot vonnak ezen fizetőeszközök összegéből. A törvények szerint bank nem vonhat jutalékot adóból!

Hogyan juthat strandbelépőhöz?

Strandbelépőt annak tudunk csak adni, aki a szálláshelyen megfizeti az Idegenforgalmi Adót (IFA). Idegenforgalmi adó mértéke 450 Ft/fő /éj, amit 18. életévet betöltött, illetve 70 esztendőt be nem töltött személynek kell megfizetnie.

A szálláshely ára az érkező vendégek száma és a nyaralás ideje alapján kerül megállapításra!

Nézze meg jelenlegi ajánlatunkat!

Ha konkrét személyes ajánlatra volna szüksége, kérjen ajánlatot! Az árajánlatkérés nem kötelezi semmire!


Milyen formában ismerhet minket meg az interneten még?
Kontra - Madarasi Lakás Abádszalók
Tudja már, hol nyaral az idén? Tekintse meg ajánlatunkat! Abádszalókon, a Tisza-tó partján kínálunk szálláshelyeket. Abádszalókon, egész nyáron programok várják a kedves vendégeinket. Az élményközpontban minden este diszkó, minden hétvégén program hívja a szórakozni vágyókat. A Tisza-tavon sok lehetőség van a strandoláson kívül a szórakozásra. Tekintse meg honlapunkat, és informálódjon a szálláshelyekről és a programokról.Abádszalók szállásA Googleban

- Miért pont Abád? -
Sok választás nem marad, mert Abádszalók és Szalók már van. Egyetlen rövid kifejező SZÉP név maradt, így lettünk abad.hu. ???
Szállás és Abádszalók mobilon!:

A honlap már mobiltelefonra is optimalizálva van, hogy elérhető legyen Abádszalók mobiltelefonon is,  a honlapunk megfelel a mobil világban elterjedt HTML5 szabványnak!

Az olvasók értékelése: 4.9524752475248 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Fel