Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Fedezze fel a Tisza-tó szépségeit!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Horgásszon a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Uralja a vizet a Tisza-tavon!
Abádszalók, Tisza-tó Szállás SZÉP Kártya elfogadással!
Hungarian English German Bosnian Romanian Russian Serbian Slovak


Kedves Látogató, tájékoztatjuk a következőkről!

Az oldal látogatóiról adatokat gyűjt a web szerverünk, úgymint ip cím, böngésző típusa, beállításai, látogató országa/városa, előző látogatott oldal domain címe. Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, ezen kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására. Amennyiben ezt nem szeretné, a böngészője beállításaival ezt megakadályozhatja, ennek pontos módjáról kérem tájékozódjon a böngészője súgójában.

Adatai kezeléséről

Az adatok tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk,hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Miért fontos?

Az oldalon az Adsense hirdetési rendszer keretében reklámokat jeleníthetünk meg. A rendszer adatokat gyűjthet a hirdetésre kattintó felhasználókról azért, hogy ne zavaró, hanem Önöket érdeklő reklámok jelenjenek meg az oldalon. Ezen adatok köréről, illetve felhasználási módjáról kérem olvassa el a Google Adatvédelmi irányelveit.

A weboldal az Ön számítógépén chookie -kat  helyez el a szolgáltatásaink kényelmesebb működtetése érdekében. Ezekről a fájlokról bővebben itt olvashat: Adatvédelmi Nyilatkozat

Kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdése van, kérem írjon nekünk az info@abad.hu email címre.

Az oldalt üzemelteti: Kontra - Madarasi lakás Abádszalók

A tartalomban esetleges rosszul írt információért elnézését kérem minden látogatónak, kérem jelezze nekem a fenti email címen észrevételit, hogy mihamarabb kijavíthassam azokat! Köszönettel: Madarasi György.

Az olvasók értékelése: 5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Fel